Την τιμητική της είχε η Paloma στο φετινό Athens Bar Week και στο Athens Bar Show που διεξήχθη από τις 5 ως τις 7 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη, με τη Don Julio να είναι μεταξύ των εκθεσιακών χώρων που εντυπωσίασαν περισσότερο και συνέλεξαν πλήθος κόσμου.

Για δύο ημέρες, στις 5 και 6 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 15.000 εγχώριοι και διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου, παρευρέθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και επισκέφθηκαν το pop-up kiosk της Don Julio tequila και τα bar: PALOMA MEXIMALISM & ATELIER BAR.

Η Don Julio ξανασυστήθηκε στα bar Paloma Meximalism & Atelier του Athens Bar Show

Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PALOMA MEXIMALISM BAR επιμελήθηκε ο φετινός Έλληνας World Class Winner 2024, Έκτορας Βεζυργιάννης, αναδεικνύοντας, με τις πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις του, τη διεθνή τάση της Paloma.

Με επίκεντρο τις γεύσεις της Μεσογείου, αλλά και σταθερές αναφορές στην αισθητική της μεξικανικής κουλτούρας και μεγάλης κληρονομιάς της Don Julio tequila, ο Έκτορας παρουσίασε στο PALOMA MEXIMALISM BAR δύο signature εκδοχές της Don Julio Paloma, την Bloody & τη Granada, επιδεικνύοντας σεβασμό στην εποχικότητα και την εντοπιότητα και τονίζοντας την αναγκαιότητα ενδυνάμωσης του ρόλου της βιωσιμότητας στο σύγχρονο μπαρ.

Πιο συγκεκριμένα στη Bloody συνδύασε μανταρίνι, σαγκουίνι και ρίγανη αναδεικνύοντας συγκεκριμένους Ελληνες παραγωγούς ενώ στη Granada, ρόδι και βασιλικό υπογραμμίζοντας την σημασία της εποχικότητας.

Η Don Julio ξανασυστήθηκε στα bar Paloma Meximalism & Atelier του Athens Bar Show

Είχες τη δική σου, custom made Paloma

Ταυτόχρονα, το διαδραστικό PALOMA ATELIER BAR έφερε στο προσκήνιο την τάση της εξατομικευμένης εμπειρίας ποτού: κάθε επισκέπτης πλησιάζοντας το μπαρ καλούνταν να απαντήσει σε ένα mini quiz, το οποίο τον κατέτασσε σε ένα διαφορετικό γευστικό προφίλ.

Ακολουθώντας το δικό του προφίλ, ο επισκέπτης μπορούσε να απολαύσει δια χειρός διακεκριμένων bartender μια «προσωποποιημένη» Don Julio Paloma, γαρνιρισμένη με διαφορετικό τύπο αρωματικού Μεσογειακού αλατιού και να διαπιστώσει την καταλυτική του επιρροή στη τελική γευστική εμπειρία. Οικοδεσπότες του Paloma Atelier ήταν ο Νίκος Γινάργυρος, νικητής του World class Greece 2021 και ιδιοκτήτητης του Plum Bar στους Παξούς και η Μαργαρίτα Σκιάφου, Diageo Reserve Brand Ambassador.

paloma

Παράλληλα, το World Class και η Don Julio tequila φιλοξένησαν στις 6 Νοεμβρίου δύο διαδραστικά σεμινάρια με διεθνώς αναγνωρισμένους εισηγητές:

  • To STORYTELLING THROUGH THE SENSES με εισηγήτρια την βραβευμένη bartender και συνδημιουργό του διάσημου, για την καινοτομία και φιλοσοφία του Λονδρέζικου κοκτέιλ μπαρ, Tayer & Elementary, Monica Berg και τη Head of Advocacy Diageo Great Britain, Claire Warner. Οι συμμετέχοντες εξερεύνησαν πως η βιωματική εξιστόρηση μπορεί να αφυπνίσει τις αισθήσεις, προσφέροντας μια νέα προοπτική στην τέχνη του bartending
  • Το A-R-T of BARS με τον Global World Class Winner 2022 Adrian Michalcik, που ανέδειξε τη σημασία της φιλοξενίας, της οργάνωσης ρουτίνων και της δημιουργίας γευστικών εμπειριών στο σύγχρονο bar, εμπνέοντας τους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν το επάγγελμα με ένα ολοκληρωμένο τρόπο.