Με ανεπανάληπτη λάμψη και μια μαγευτική θέα προς τη Μαρίνα Βουλιαγμένης, το Μοοrings είναι το ιδανικό spot για να απολαύσεις την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Την εποχή που η γεύση, η μουσική και η ατμόσφαιρα σμίγουν με βελούδινες κορδέλες για να χαρίσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Το Moorings με την υψηλή αισθητική του στην αρχιτεκτονική, που αγκαλιάζει αρμονικά το τοπίο (που δεν χορταίνεις να το χαζεύεις όσο βρίσκεσαι εκεί), συναντά τη μαγεία της μεσογειακής γαστρονομίας με πιο σύγχρονη ματιά, αλλά και σε απόλυτο σεβασμό στις πρώτες ύλες και την εποχικότητα. Ο ταλαντούχος chef Κώστας Λώλας υπογράφει έξι φαντασμαγορικά πιάτα στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο μενού, τα οποία συνοδεύονται με εκλεκτή λίστα κρασιών που φιλοξενεί 150 πόσιμα διαμάντια, από τον εξαιρετικό sommelier Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.

Moorings

Το σημαντικό στο Moorings είναι πως ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια είναι προσεγμένη, κι αυτό είναι μια δέσμευση για να μείνει αυτή η εμπειρία γεύσης, αξέχαστη. Μια εμπειρία που ίσως έμενε ανολοκλήρωτη χωρίς τις live μουσικές πινελιές που δίνουν υποσχέσεις ευτυχίας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το συγκρότημα Prestige, που εναλλάσσει ελληνικές και ξένες επιτυχίες, θα κρατήσει σταθερό τον τόνο της upbeat διάθεσης. Η festive διάθεση κορυφώνεται ανήμερα Πρωτοχρονιάς υπό τους ήχους των ARIONAS & NADINE.

Moorings

Εντυπωσιακή αναμένεται και η Πρωτοχρονιά, καθώς η νέα χρονιά «ανοίγει» γευστικά, με μια σούπα με ραβιόλι πάπιας κονφί, χαβιάρι μαζί με καραβίδες σε κρέμα από ψητό κέικ τυριού και φιλέτο Black Angus με πατάτες φοντάν σε σάλτσα Μπορντoλέζ. Συντροφιά με τα μοναδικά πιάτα, τα signature cocktails με επίκεντρο το ουίσκι, το βερμούτ και το cherry από τον Πάνο Θεοδοσιάδη, ανεβάζουν τον πήχη της απόλαυσης, ενώ τα γιορτινά brunches, μια παράδοση που έχει αγαπηθεί πολύ, αναδεικνύονται σε μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα στις γιορτές, δίνοντας σε κάθε Σαββατοκύριακο μια εσάνς Χριστουγέννων.

Moorings
Moorings

Αυτή η εμπειρία του Μoorings δεν χάνεται αυτές τις γιορτές!

Αναλυτικά το μενού τόσο του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν:

Moorings
Moorings
Moorings
Moorings