Αν βρίσκεστε ακόμα στην Αθήνα και ψάχνετε μια ευκαιρία να απολαύσετε εξαιρετική πρώτη ύλη θαλασσινών και ψαριών σε μια ταβέρνα που θα σας συναρπάσει, τότε διαβάζετε το σωστό κείμενο. Η Αθήνα αυτή την περιόδο είναι ό,τι καλύτερο για να βρείτε και να κλείσετε για φαγητό, χωρίς τον φόβο της διαθεσιμότητας και του συνωστισμού.

Σε μια ταβέρνα που εξειδικεύεται στα ψάρια και θαλασσινά, στην Καλλιθέα, πίσω από το Ωνάσειο, η κυρία Αντωνία με τον άντρα της τον κύριο Ηλία διατηρούν έναν πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, ο οποίος δίνει 60′ vibes και προσφέρει φρέσκο ψάρι του ονείρου.

Η ταβέρνα «Αντωνία»

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, οι γιατροί του Ωνασείου αλλά και πλήθος πιστών που συχνάζουν εκεί δεν αλλάζουν την ψαροταβέρνα « Αντωνία» για τίποτα στον κόσμο και αγαπούν τα τηγανητά καλαμαράκια και τις σαρδέλες που σημειώνουν 10 στους ουρανίσκους τους.

Οι μερίδες μεγάλες και γενναιόδωρες και όλες οι επιλογές φρέσκες. Εκτός από τις διάφορες σαλάτες που μπορείτε να επιλέξετε για αρχή, οι σαρδέλες της, είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάστε. Μια επιλογή που επίσης δεν πρέπει να παραλείψετε είναι το ψητό καλαμάρι, το οποίο είναι τόσο φρέσκο που θα σας κάνει να θέλετε να παραγγείλετε και δεύτερο. Οι γαρίδες επίσης είναι πάντα μια επιλογή που αγαπάμε να παραγγέλνουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε εκεί.

Για κυρίως, η ψαροταβέρνα διαθέτει κάθε μέρα φρέσκα ψάρια, τα οποία ψήνει εκείνη την ώρα και σερβίρει ολόκληρα. Εμείς επιλέξαμε μια εκπληκτική σφυρίδα, η οποία ήταν πάνω από ένα κιλό σε μια ακόμα πιο καταπληκτική τιμή. Έτσι, αν έχετε στον νου σας να φάτε, φρέσκο ποιοτικό ψάρι, χωρίς να πληρώστε μια περιουσία, η «Αντωνία» είναι η ψαροταβέρνα που πρέπει να επισκεφθείτε.

Σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα κυρίως γιατί είναι ένα ποιοτικό μαγαζί που εκτιμά τον πελάτη και τον αντιμετωπίζει έτσι όπως θα έπρεπε. Και που ξέρετε… Πιθανότατα να συναντήσετε και εμάς εκεί.