Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε πως είναι καλύτερο από το σουβλάκι ή την πίτσα – γούστα είναι αυτά. Θα πούμε, όμως, δίχως ίχνος επιφύλαξης πως το σάντουιτς είναι κάτι το μεγαλειώδες, ευχαριστούμε ολόψυχα εκείνον τον Κόμη (του Σάντουιτς, εξ ου και το όνομα) που το ανακάλυψε!

Λαχταριστά ψωμάκια γεμάτα με κάθε λογής καλούδια, πώς να πάει άσχημα τέτοια ευλογημένη «παντρειά»; Κι ερχόμαστε εδώ, στις παρακάτω γραμμές, να σου παρουσιάσουμε ένα μαγαζί, που κατέχει την τέχνη του αντικειμένου όσο ελάχιστοι.

Στο μαγαζί με τα πιο «τούμπανο» σάντουιτς που έχεις φάει ποτέ στη ζωή σου: Ξέχνα τις καντίνες, ετοιμάσου να πασαλειφτείς

Dealers το όνομα αυτής της new age καντίνας στον Κορυδαλλό που μας κάνει να φωνάξουμε “yes, we have a dea!”. Το street food στα καλύτερά του. Δίπλα στη στάση του μετρό, αυτό το μαγαζί πάει… τρένο.

Εν αρχή σε προδιαθέτει θετικά το design. Ένας χώρος industrial, με άποψη, χαρακτήρα και αισθητική. Τα σάντουιτς φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου και αυτό ενισχύει το αίσθημα της οικειότητας. Μόλις τα παραλάβεις στα χέρια σου πρώτα από όλα θα χορτάσει το μάτι σου. Είναι πραγματικά θηριώδη. Κάτι που τα κάνει ακόμα περισσότερο value for money – ούτως ή άλλως είναι αρκετά προσιτά οικονομικά.

Τι προσφέρει ένα από τα πιο ποιοτικά «βρώμικα» της πόλης; Κάτσε αναπαυτικά και ταξίδεψε μαζί μας με συνδυασμούς που σίγουρα θα σε κάνουν να ανυπομονείς να τους απολαύσεις:

Τα σάντουιτς του Dealers που είναι το… real deal

  • Pork (Μαριναρισμένη πανσέτα σε χειροποίητο ψωμί με μουστάρδα, ντομάτα, mayo, καραμελωμένο κρεμμύδι, τρίμμα φέτας & πατάτες – 6,70€)
  • Chicken (Strips κοτόπουλου σε χειροποίητο ψωμί με cheddar sauce, iceberg, ντομάτα, pink mayo, parmesana, bacon & πατάτες – 6,70€)
  • La Bombonera (Λουκάνικα ψητά σε χειροποίητο ψωμί με ketchup, μουστάρδα, ντομάτα, κρεμμύδι, σως mayo, πατάτες & 2 τηγανιτά αυγά – 6,70€)

Και η «επιστήμη της νοστιμιάς» δεν εξαντλείται στα σάντουιτς. Στα μπέργκερ, για παράδειγμα, θα κάνεις… έγκλημα αν αγνοήσεις το «GOAT» (με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, κατσικίσιο τυρί, ρόκα, ντομάτα και την απίθανη pink mayo με λάιμ και παντζάρι – 5,40€) και το Dope (Χειροποίητο ψωμάκι βουτύρου με παναρισμένο κοτόπουλο, aioli, cheddar slice, iceberg, ντομάτα, sweet chilli & bacon – 5,20€)

Σε ακόμα πιο προσιτές οικονομικά «ομορφιές», προσφέρονται και τα κάτωθι:

  • Special Hot Dog (Λουκάνικο Φρανκφούρτης με relish πίκλας, ketchup, μουστάρδα, καραμελωμένο κρεμμύδι, λάχανο, καρότο, mayo & πατάτες – 2,90€),
  • Chickendog (Τραγανές κοτομπουκιές με cheddar sauce, bacon, σως mayo & πατάτες – 3,30€)
  • Bulldog (4 Κεφτέδες μόσχου με ketchup, μουστάρδα, καραμελωμένο κρεμμύδι, lemon mayo & πατάτες – 3,30€)
  • Brooklyn (Λουκάνικο Φρανκφούρτης με cheddar sauce, bbq, σπιτικό κιμά, τρίμμα φέτας & τηγανιτό αυγό – 3,40€)
  • Dealers  (Λουκάνικο ψητό με ketchup, μουστάρδα, coleslaw, bbq & onion rings – 3,40€)
  • Ol’dirty B (Λουκάνικο ψητό με relish πίκλας, bbq, cheddar slice, καραμελωμένο κρεμμύδι, μουστάρδα, mayo, bacon & τηγανιτό αυγό -3,60€)

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τρία μεγέθη (Small / Regular /XL) ενώ μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και τις τηγανητές πατάτες τους – είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές, εξόχως ενδιαφέρουσες και οι τηγανητές γλυκοπατάτες.

Κι αν ψήνεσαι για ακόμα περισσότερες γεύσεις στο πιάτο σου, υπάρχει η δυνατότητα των meals. Με… λόγια σταράτα και παραδείγματα:

  • Μπάχαλο (4 Τραγανές κοτομπουκιές, 4 τυροκροκέτες, 4 κεφτέδες, 4 ροδέλες κρεμμυδιού, 2 φτερούγες κοτόπουλου, 2 φιλετίνια κοτόπουλου, πατάτες & 1 sauce επιλογής – 7,20€)
  • Notorious (15 τραγανές κοτομπουκιές, 5 παναρισμένα φιλετίνια κοτόπουλου, 5 φτερούγες κοτόπουλου, 5 τυροκροκέτες, 5 ροδέλες κρεμμυδιού, 2 regular πατάτες & 2 dips επιλογής)

Να σου πούμε τέλος και για να κάνεις τον προγραμματισμό σου πως το Dealers ανοίγει μετά τις 5 το απόγευμα ενώ ξεχωρίζει και για την ωραία μουσική (ραπ και χιπ ποπ) που επιλέγει για να «επενδύσει» τη φάση του.

Τι λες λοιπόν; Σε ψήσαμε για να πας… τρέχοντας να δοκιμάσεις μερικά από τα πιο νόστιμα σάντουιτς – και όχι μόνο – της ζωής σου; Θα… λερωθείς καθώς είναι αδύνατον να κουμαντάρεις τέτοια «θηρία», αλλά θα το απολαύσεις τόσο που δεν θα σε πειράξει στάλα!

Dealers Real Street Food

Ταξιαρχών 18, Κορυδαλλός

Τηλ: 210 4970608