Σε πετυχαίνουμε σε ώρα πείνας; Σε ώρα που το στομάχι γουργουρίζει, που το σώμα θέλει ενέργεια και η ψυχή κάτι νόστιμο να δοκιμάσει, να «πεταρίσει»; Μπίνγκο. Γιατί γι’ αυτό θα σου μιλήσουμε. Για φαΐ. Σουβλάκι, πίτσα, μπέργκερ – για να σου αρέσει οπωσδήποτε.

Αν διαβάζεις Intronews, ξέρεις πως το αγαπάμε και το τιμάμε το τρίπτυχο της ευτυχίας (σουβλάκι – πίτσα – μπέργκερ) και κάθε εβδομάδα… βγαίνουμε στη γύρα, αναζητώντας στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, τα κατάλληλα μαγαζιά για να το ζήσεις ως πρέπει. Τι ανακαλύψαμε αυτή τη φορά; Απαντήσεις παρακάτω!

Σουβλάκι – πίτσα – μπέργκερ: 3 μαγαζιά που έχουν «ντοκτορά» στο αντικείμενο

Έντυ

Θα δεις, συχνά, ουρές απ’ έξω. Από όλη την Αθήνα έρχονται γι’ αυτό το σουβλάκι. Σαν… προγραμματισμένοι, ειδικά για το κεμπάπ του – τι αριστούργημα είναι αυτό…

Παλιάς κοπής σουβλατζίδικο, κρατάει τη φλόγα της παράδοσης ζωντανή, με τη γεύση του τυλιχτού του ή της μερίδας, καθαρή και τίμια. Κρέας, ντοματούλα, κρεμμυδάκι και μαϊντανό, αυτά είναι όλα. Φτάνουν. Και… δεν περισσεύουν, γιατί θα φας μέχρι και την τελευταία μπουκιά της μπουκιάς από το θεϊκό σουβλάκι του Έντυ.

Δημ. Καρακουλουξή 4, Νίκαια

Σουβλάκι παλιάς κοπής, feel good πίτσα και «επιστημονικό» μπέργκερ: Ακόμα να παραγγείλεις;

Papagάλλος

Μια πιτσαρία που έχει επενδύσει στην πρώτη ύλη και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ πάνω του μέσου όρου, μια ευχάριστη έκπληξη σε μια περιοχή που δεν είναι προορισμός γενικώς.

Γενικώς αποπνέει ένα feel good στοιχείο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Και λόγω χώρου και λόγω των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί. Το ότι είναι και προσιτό οικονομικά το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό ως επιλογή. Αυτός ο Papagάλλος είναι… ευεργέτης μας μεγάλος!

Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, Αγία Βαρβάρα

ΑΡΙΣΜαΡί & ΑΒάΡΣαΜΟ Street Food

OK, αυτές τις μέρες έχουμε Burger Fest, ιδανική ευκαιρία να βρεθείς σε ένα μέρος με μεθυστικές μυρωδιές, μαγικές γεύσεις. Σε ένα all day event που περνάς καλά με περισσότερους του ενός τρόπους.

Αλλά χορταίνεται το μπέργκερ; Δεν χορταίνεται. Προφανώς (όπως και το σουβλάκι και η πίτσα, βεβαίως βεβαίως). Σύντομα λοιπόν θα αναζητήσεις ξανά ένα μπεργκεράδικο να το ’φχαριστηθεί η ψυχούλα σου.

Στους Αμπελοκήπους θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είναι πολύ κρίμα που πρόσφατα έκλεισε το εξαιρετικό ομώνυμο εστιατόριο στο Γαλάτσι, αλλά τουλάχιστον συνεχίζει κανονικά το street food «αδελφάκι» του. Εκεί θα σε στείλουμε, πήγαινε μία βόλτα και μας ευχαριστείς αργότερα…

Δημητσάνας 46-48, Αμπελόκηποι