Κατευθείαν στο ψητό. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μας έχει κόψει πείνα. Και ο αρχισυντάκτης μας, μας είπε τις 3 λέξεις της απόλυτης ευτυχίας: Σουβλάκι Πίτσα Μπέργκερ. «Βρες 3 μαγαζιά να στείλουμε τα παιδιά, και να ‘ναι και καλά, έτσι;», δόθηκε η εντολή και μετά χαράς ανταποκριθήκαμε.

Είτε λοιπόν λαχταράς σουβλάκι, είτε πίτσα, είτε μπέργκερ, κάναμε το ρεπορτάζ (το 2ο καλύτερο του είδους μετά από αυτό της παραλίας) και σου ερχόμαστε με 3 εκλεκτές απαντήσεις, Το καλό σου θέλουμε, το καλό μας θέλουμε, όλοι ικανοποιημένοι λοιπόν, χορτάτοι και ευτυχείς.

Και σουβλάκι και πίτσα και μπέργκερ – Πήγαινε εκεί και θα ‘σαι κομπλέ!

Μπάμπης

Από το 1989 μαζί μας, καμαρώνει πως είναι το παλαιότερο σουβλατζίδικο της Κηφισιάς και το πρώτο που έβαλε delivery στα βόρεια προάστια. Εδώ και λίγα χρόνια, και μετά τη διαχρονική επιτυχία, άνοιξε και 2ο μαγαζί, στη Λυκόβρυση.

Το μυστικό είναι ένα: Η αδιαπραγμάτευτη «επαγρύπνηση», η συνεχής θέληση για βελτίωση. Το σουβλάκι του έχει αγαπηθεί από πολλούς, όπως και τα σάντουιτς του. Νοστιμιά εγγυημένη σε κάθε μπουκιά.

Γεωργίου Λύρα 5, Κηφισιά

Vintage σουβλάκι στα βόρεια, πίτσα όπως δεν έχεις δοκιμάσει αλλού και μπεργκερ–κόλαση: Όσο εμείς γράφουμε, εσύ παραγγέλνεις!

Frico Detroit Style

Εσύ ξέρεις τι είναι η πίτσα τύπου Detroit; Μπορείς πολύ εύκολα να μάθεις πηγαίνοντας μια βόλτα ως το Χαλάνδρι. Εκεί, εδώ και λίγους μήνες, λειτουργεί το πρώτο εν Ελλάδι μαγαζί που μας φέρνει μια πίτσα διαφορετική από αυτές που ξέρουμε,

Είναι, στην ουσία, μια άλλη όψη του αγαπημένου μας εδέσματος. Σε σχήμα τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο, αλλά ποτέ κυκλικό. Με τραγανότατο πάντα ζυμάρι και καραμελωμένο τυρί που περιχύνεται περιμετρικά και χαρίζει χρυσαφένια όψη.

Πολλές οι επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν, σου προτείνουμε την Cali με σάλτσα BBQ, μοτσαρέλα, κοτόπουλο, κρεμμύδι κόκκινο και φρέσκο κόλιανδρο και την εντελώς ξεχωριστή Big Bacon In Little China, με κοτόπουλο, μπέικον, μοτσαρέλα, sweet chili sauce, φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.

Παράσχου 8, Χαλάνδρι

Layers Burgers

Αν το εντοπίσεις σε σκολάρισμα στο Instagram, αυτό είναι κόλλησες. Θα σου τρέχουν τα σάλια πάνω στην οθόνη! Ένα από τα πιο νόστιμα μπέργκερ στην Αθήνα. Νέτα σκέτα και λόγια σταράτα!

Δοκίμασε το Juicy Lucy με διπλό smashed μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και κίμτσι ή το Chevre με καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg, μαγιονέζα και πραγματικό κατσικίσιο τυρί. Γενικώς, δοκίμασε σαν σε φέρει ο δρόμος εκεί. Δεν θα χάσεις, κάθε άλλο…

Αναξαγόρα 7, Νέα Ερυθραία