Γιατί να βάζουμε ψεύτικα διλήμματα να μας βασανίζουν σε αυτή τη ζωή. Γιατί να πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε πράγματα που μας ευχαριστούν, στις μικρές απολαύσεις; Ας γίνουμε λοιπόν… άπληστοι. Όχι ή το ένα ή το άλλο. Τα θέλουμε όλα. Σουβλάκι, πίτσα και μπέργκερ!

ΟΚ, όχι όλα μαζί ταυτόχρονα, μην πάθουμε και τίποτα… Παν μέτρον άριστον και αυτή είναι η πάσα που ψάχναμε για να σε πάμε βόλτα σε 3 μαγαζιά που το παίρνουν το άριστα στο αντικείμενο τους.

Το ένα φημίζεται για το σουβλάκι του, το άλλο για την πίτσα και το last but not least για το μπέργκερ του. Τρία «σώματα», μια ψυχή. Αυτή της απόλαυσης. Το street food στα καλύτερα του…

Το υπέροχο σουβλάκι στο Παγκράτι, τα μπέργκερ που «στάζουν» ή την super κρατσανιστή πίτσα; 3 προτάσεις για να φας σήμερα

Σουβλάκι, πίτσα ή μπέργκερ: 3 μαγαζιά που σου προτείνουμε δίχως δεύτερη σκέψη

Melt Smashed Burgers

Μπιφτέκι «πατημένο» με ξεροψημένη κρούστα, που το αγκαλιάζουν αφράτα ψωμάκια από πατάτα. Στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου σε περιμένει ένα American style μπεργκεράδικο που παίζει μεγάλη μπαλίτσα αναφορικά με την μπεργκεροτάση που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τις καρδιές των φαν του street food.

Δεν θα χάσεις, κάθε άλλο, αν παραγγείλεις το Melt burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, λόλα και melt burger mayo ομοίως και το special Smoked Burger με μπιφτέκι, λόλα, μαρμελάδα μπέικον, melt burger mayo, πίκλες.

Σούπερ και οι τηγανητές πατάτες, μπορείς να τις συνοδεύσεις με τσένταρ, μπέικον και διάφορες σως, ενώ θα ήμασταν «φάουλ» αν δεν σου λέγαμε πως στο μαγαζί θα βρεις και ωραιότατες σαλάτες – απαραίτητες για ένα πλήρες γεύμα.

Λεωφόρος Κηφισιάς 59, Μαρούσι

Αλεξανδρινό Κεμπάπ

Το Παγκράτι είναι μια από τις πιο cool γειτονιές στην Αθήνα και βρίσκεις πραγματικά τα πάντα. Στο κομμάτι σουβλάκι θα έμενες παραπονεμένος; Όχι δα.

Ειδικά όταν στα πέριξ υπάρχει ένα μαγαζί τόσο καλά καταρτισμένο στο αντικείμενο όσο το Αλεξανδρινό κεμπάπ.

Παράδοση, ποιότητα και αυθεντικότητα κάνουν ένα υπέροχο σμίξιμο δημιουργώντας πιάτα που ανακαλούν μνήμες και συνεχίζουν μια γαστρονομική κληρονομιά που τείνει να χαθεί στη χώρα μας.

Το έχουμε τιμήσει πολλάκις και θα σου πούμε με βεβαιότητα πως έχει μερακλίδικα κρέατα, φανταστικές τηγανητές πατάτες και μια σος μουστάρδας που θα σου προσθέσει κιλά γιατί δε θα σταματάς να την τρως.

Υμηττού 90, Παγκράτι

Crust Pizza

Σημείο αναφοράς στην πόλη για καλή πίτσα σε ξυλόφουρνο, τύπου Νέας Υόρκης. Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία στην Αθήνα, ένα μαγαζί που αγαπάνε εξίσου Έλληνες και ξένοι τουρίστες.

Ο,τι πρέπει για να φας κάτι ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι, να «στυλώσεις». Νόστιμο και value for money. Με φροντίδα στην κάθε λεπτομέρεια και έμφαση στα ανώτερα δυνατά στάνταρ ποιότητας.

Θες να μιλήσουμε και με ντοκουμέντα; Ιδού μερικές επιλογές για πίτσα που σε περιμένουν στο Crust: Maggie με ντοματίνια και φρέσκια μοτσαρέλα, Bud Spencer με προσούτο crudo, ρόκα, φλούδες παρμεζάνας, η Lemmy με πικάντικο χωριάτικο λουκάνικο, κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια, κασέρι και τσένταρ και η Zanetti με ρεγκάτο, παρμεζάνα, γκοργκοντζόλα, ντοματίνια. Πείνασες και εσύ ξαφνικά;

Πρωτογένους 13, Ψυρρή