Έχεις όρεξη για σουβλάκι; Νιώθεις ενδεχομένως πως και μία πίτσα δεν θα ήταν κακή ιδέα; ‘Η μήπως προτιμάς ένα μπέργκερ; Ό,τι και αν λαχταράει η όρεξη σου, είμαστε εδώ για να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη.

Προτείνοντάς σου 3 μαγαζιά που καλύπτουν επιτυχώς όλα τα απαραίτητα ποιοτικά κριτήρια, σε 3 μαγαζιά που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν – και πολύ τα ευχαριστούμε γι’ αυτό. Σουβλάκι, πίτσα, μπέργκερ, δεν κάνουμε διακρίσεις και… ορμάμε για το street food όπως πρέπει να είναι!

Σουβλάκι, πίτσα ή θηριώδη μπέργκερ; 3 προτάσεις για να φας το αγαπημένο σου street food

Σουβλάκι, πίτσα, μπέργκερ: Η… αγία τριάδα του street food μέσα από 3 υπέροχα μαγαζιά

The Texans

Η πατρίδα των μπέργκερ εκπροσωπείται επάξια σε αυτό το μαγαζί. Η παράδοση του Τέξας σε κάθε μπουκιά. Αμερικανικές συνταγές, που θα σε ενθουσιάσουν με τη γεύση, τη μοναδικότητά τους.

Μια… Φαρ Γουεστ εμπειρία μπέργκερ; Μπορείς να το πεις και έτσι. Το σίγουρο είναι πως έχουμε να κάνουμε με κάτι το αυθεντικό. Γενναίες και χορταστικές μερίδες και το απολαμβάνεις στο ακέραιο. Ποια μπέργκερ σου προτείνουμε; Μα όλα, φυσικά!

Άντε να στο κάνουμε κάπως πιο εύκολο, προτείνοντάς σου τα αγαπημένα μας μπέργκερ: The Texans BBQ Burger (Μοσχαρίσιο μπέργκερ, cheddar, μπέικον, τραγανό onion ring και BBQ sauce), The Duke (Ψωμάκι Texans με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, carnitas, sweet chilli sauce, BBQ sauce και onion ring), Lusiana Spicy Mayo (Μοσχαρίσιο burger, cheddar, μπέικον, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg και spicy μαγιονέζα) και Spicy Bababaconator (Μοσχαρίσιο μπέργκερ με μπέικον, cheddar, bacon maple relish, onion rings και spicy mayo sauce).

Ευεργέτου Γιαβάση 13Α, Αγία Παρασκευή / Αναπάυσεως 40, Βριλήσσια

 / Φραγκούδη 15-17Β, Καλλιθέα / Πανόρμου 8, Πανόρμου

Pizza Dough

Θα είσαι στο Κουκάκι αλλά θα μοιάζει λες και είσαι στην Ιταλία. Μαγικό; Ακριβώς όπως αυτό το μαγαζί. Που πάει το θέμα πίτσα σε άλλο επίπεδο.

Σε ένα σούπερ οικείο περιβάλλον, σε περιμένουν φοβερές νοστιμιές, σε περιμένει κάτι που σε σέβεται απόλυτα ως πελάτη.

Η εκλεκτή πρώτη ύλη κάνει ταίρι με τη γνώση και αυτό που προκύπτει είναι κάτι παραπάνω από καλό. Τι τρώμε; Ας πούμε καλύτερα τι προτιμάμε – όλα τα τρώμε!

Ταρτούφο (με μοτσαρέλα, μανιτάρια, πάστα τρούφας, παρμεζάνα, λάδι τρούφας, μαύρο πιπέρι και βασιλικό), Melenzana (σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, μελιτζάνα, κουκουνάρι, λάδι σκόρδου και βασιλικό), Beauty and the Beast (σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, nduja, ρόκα και ελαιόλαδο), Mamma Mia (μοτσαρέλα, gorgonzola, προσούτο, ρόκα, παρμεζάνα, καρύδια και ελαιόλαδo) και Cheesus Christ (μοτσαρέλα, ταλέτζιο, γκοργκονζόλα, παρμεζάνα, μέλι, μαύρο πιπέρι και βασιλικό)

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι

Hoocut

Τελικά υπήρχε και άλλος τρόπος να φάμε σουβλάκι – κάτι που νομίζαμε πως ήταν αδύνατο. Τον… κόσμο μας τον αναστάτωσε αυτό το μαγαζί και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι. Πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, απλές τεχνικές και μαγειρική σκέψη είναι οι άξονες της επιτυχίας.

Εσύ απλά επιλέγεις τι θα περιέχει η φρέσκια τυλιχτή σου πίτα. Χοιρινό, κοτόπουλο, προβατίνα ή βοδινό και εξαιρετικές σάλτσες. Για κάτι βαθιά νόστιμο, ισορροπημένο, από την πρώτη ως την τελευταία μπουκιά.

Σημειωτέον πως έχει και εκλεκτές vegetarian προτάσεις. Όπως πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Πλατεία Αγ. Ειρήνης 9, Μοναστηράκι / Καραθεοδωρή 1 & Σοφοκλέους Περιστέρι / Ελευθερίου Βενιζέλου 71, Νέα Σμύρνη