Μας πέρασε από το μυαλό η σκέψη μην τυχόν και κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί. Από την άλλη υπάρχει ποτέ περίπτωση κάποιος να βαρεθεί οτιδήποτε έχει να κάνει με σουβλάκι, πίτσα ή μπέργκερ; Ρητορικό το ερώτημα, το δίχως άλλο. Για ακόμα μια εβδομάδα λοιπόν, είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας με τα street food της καρδιάς μας.

Μια απόλαυση που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, να εκτιμάμε τη στιγμή και να παίρνουμε απαραίτητες τζούρες ευτυχίας. Και τι κάνουμε εμείς, ως Intronews, για σένα; Σου βρίσκουμε τα κατάλληλα μαγαζιά για να το ζήσεις στο μέγιστο βαθμό. Άντε και καλή σου όρεξη!

Σουβλάκι παραδοσιακό, υπεραφράτη πίτσα ή θηριώδες μπέργκερ; 3 προτάσεις για να παραγγείλεις σπίτι το βράδυ

Σουβλάκι, πίτσα ή μπέργκερ: 3 μαγαζάρες που κάνουν τη διαφορά

Ντέλλος Σουβλάκι (Χολαργός και Ερυθραία)

Το σουβλάκι όπως το αγαπήσαμε, το σουβλάκι στην κλασική του μορφή. Χωρίς «μοντερνιές», δίχως περιττά κόλπα. Ωραιότατος χειροποίητος γύρος και καλαμάκια που θυμίζουν χωριό.

Στον Ντέλλο για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών προσφέρουν ένα μικρό κατάλογο. Σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο και μπιφτέκι σε καλαμάκι ή τυλιχτά. Συνοδευτικά μόνο φρέσκες τηγανητές πατάτες και σαλάτα.

Λεωφ. Μεσογείων 236, Χολαργός

 Ελ. Βενιζέλου 139, Νέα Ερυθραία 

Pizza Pappas

Συνεχίζοντας την παράδοση από το 1985 η Pizza Pappas μετράει πλέον δυο καταστήματα, ένα στα Πατήσια και ένα στο Γαλάτσι.

Το μυστικό της πίτσα Pappas που την κάνει μοναδική κρύβεται στη σάλτσα τους. Πρόκειται για μια συνταγή που παραμένει ίδια εδώ και 39 χρόνια, περνώντας από γενιά σε γενιά.

Ο,τι και να διαλέξεις αξίζει, εμείς θα σου συστήσουμε το Πεϊνιρλί το «Αγροτικό»! . Με φρέσκες ντομάτες, πλούσιο τυρί, πιπεριές και φέτα, αυτο το πεϊνιρλί φέρνει τη φύση στο τραπέζι σας. Κάθε μπουκιά είναι ένα ταξίδι στην αυθεντική γεύση της ελληνικής ύπαιθρου.

Εκεί θα βρεις και τέλεια ορεκτικά. Μη ξεχάσεις να πάρεις το λαχταριστό τους σκορδόψωμο με μπέικον που ετοιμάζεται να γίνει η απόλυτη απόλαυση.

Στρ. Καλλάρη 7, Πατήσια

Αγίας Γλυκερίας 11, Γαλάτσι

Serial Grillers

Και πώς τελειώνει το… ποίημα της ευτυχίας; Σουβλάκι, πίτσα και μπέργκερ βεβαίως ! Το Serial Grillers είναι ένα μπεργκεράδικο που σε κάνει δικό του με τον πιο φυσικό τρόπο: Τη νοστιμιά.

Και επειδή μας αρέσει να μιλάμε με ντοκουμέντα, ιδού μια λίστα με τα καλούδια που σε περιμένουν σε ένα μαγαζί που κατέχει επιστημονικά το αντικείμενό του:

  • Tony`s Burger: Με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, διπλό τυρί cheddar, iceberg, κρεμμύδι, πίκλα, μαγιονέζα & μουστάρδα
  • Philly Burger: Με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, ντομάτα , iceberg, καπνιστό τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια & σάλτσα ντομάτας
  • Spicy Burger: Με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, ντομάτα, iceberg, cheddar, μαρμελάδα πιπεριάς & spicy σάλτσα πιπεριάς (περιέχει φυστίκια Αιγίνης)
  • Hangover Burger: Με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, ντομάτα, iceberg, cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια, bacon, αυγό τηγανητό, onion rings & BBQ sauce
  • Bluecheese Burger: Με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, ντομάτα, iceberg, μπέικον, μανιτάρι πανέ, μαγιονέζα & κρέμα bluecheese

Ειδική αναφορά, επιβάλλεται, για τα μπέργκερ με κοτόπουλο, είναι ίσως τα καλύτερα σε όλη την Αθήνα. Σαν αυτό καλή ώρα:

Truffle Chicken Burger: Με ψητό φιλέτο μπούτι κοτόπουλο, iceberg, ντομάτα, καπνιστό τυρί, μανιτάρια σωτέ & μαγιονέζα με λάδι τρούφας.

Νεότητος 4, Ηράκλειο