Τo Euro 2024 είναι στην τελική του ευθεία, τώρα είναι τα πιο μεγάλα ματς, τώρα θα κριθούν όλα. Εκτός από το Euro όμως, υπάρχει και ο αγώνας της Εθνικής στο μπάσκετ απέναντι στην Κροατία για την πρόκριση στο Παρίσι. Η σωστή η εμπειρία παρακολούθησης των σπουδαίων αθλητικών γεγονότων θέλει και τα απαραίτητα συμπαρομαρτούντα. Με πιο απλά λόγια, σουβλάκι, πίτσα ή μπέργκερ!

Βέβαια και για να είμαστε ειλικρινείς, το Euro και κάθε διοργάνωση, απλά δικαιολογία και αφορμή είναι για να γευτούμε τα αγαπημένα μας εδέσματα. Στην πραγματικότητα δεν χρειαζόμαστε κανέναν ιδιαίτερο λόγο για την τριλογία της ευτυχίας (σουβλάκι, πίτσα, μπέργκερ ντε!). Μας αρκεί η απόλαυση να τα καταναλώνουμε…

Και, πιστοί στο καθήκον μας να σου κάνουμε πιο νόστιμη τη ζωή, ψάξαμε και βρήκαμε για σένα 3 μαγαζιά που εξειδικεύονται σχετικώς. Όποιο και να προτιμήσεις, ανάλογα την όρεξή σου εκείνη τη στιγμή, θα μπει στην καρδιά σου…

Σουβλάκι, πίτσα ή μπέργκερ; 3 προτάσεις για να παραγγείλεις σπίτι το βράδυ βλέποντας την Εθνική στο μπάσκετ

Σουβλάκι, πίτσα ή μπέργκερ; Και σουβλάκι, και πίτσα και μπέργκερ!

Criminal Taste

Ένα από τα top spot στην Αθήνα για ζουμερά και λαχταριστά μπέργκερ. ““It’s a crime to be so taste”, είναι το μότο τους, ήτοι «είναι έγκλημα να είναι τόσο νόστιμα» και θα συμφωνήσουμε απόλυτα.

Και μόνο που τα χαζεύεις ως εικόνες στο Instagram θες να… δαγκώσεις την οθόνη. Είναι πειρασμός, πώς να το κάνουμε…Κοιτάζαμε τον κατάλογο και δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Τελικά μετά κόπων και βασάνων και τύψεις για όσα αφήσαμε εκτός, διαλέξαμε τούτα να σου προτείνουμε, για να πάρεις μια ιδέα:

Criminal: μπιφτέκι μοσχαρίσιο Ultra Smash, Ψωμί μπριός, τυρί τσένταρ, κρεμμύδι, πίκλα αγγουριού, κέτσαπ και μουστάρδα

Godfather: μπιφτέκι μοσχαρίσιο Ultra Smash, Ψωμί μπριός, τυρί gouda, ρόκα, πεπερόνι, crispy onion, truffle mayo και sweet chilli

Aloha: μπιφτέκι μοσχαρίσιο Ultra Smash. Ψωμί μπριός, τυρί gouda, καραμελωμένος ανανάς, iceberg, κρεμμύδια, μπέικον και aioli sauce

Sheriff: μπιφτέκι μοσχαρίσιο Ultra Smash, Ψωμί μπριός, τυρί gouda, xαλούμι ψητό, μπέικον, ντομάτα, iceberg, καραμελωμένα κρεμμύδια, onion rings, barbecue και mayo

Mad Max: μπιφτέκι μοσχαρίσιο Ultra Smash και Κοτόπουλο παναρισμένο με Panko, Ψωμί μπριός, τυρί gouda, μπέικον, κρεμμύδι, πίκλα αγγουριού, ντομάτα, iceberg και Jalapeño με Curry Mayo.

Αμαλιάδος 1, Αμπελόκηποι

Το Καλαμάκι

Η Νέα Ερυθραία είναι μια περιοχή στα βόρεια προάστια που έχεις την αίσθηση πως είναι πάντα καλοκαίρι. Και τι «τραβιέται» ιδανικά αυτήν την εποχή; «Ένα σουβλάκι», απάντησες; Δικός μας είσαι. Κι αν μετά πρόσθεσες, «και ακόμα ένα σουβλάκι», τότε είσαι καταδικός μας!

Εδώ στα… ψηλά της πρωτεύουσας σε περιμένει ένα ωραιότατο μαγαζί για να απολαύσεις το σουβλάκι σου ως πρέπει.

Το κλασικό χειροποίητο τυλιχτό με πίτα, θρακόψωμο ή τορτίγια, τα καλαμάκια, οι μερακλίδικες μερίδες από τα πιο εκλεκτά νωπά κρέατα, το σπιτικό τζατζίκι, οι πολύχρωμες σαλάτες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα ολόφρεσκα λαχανικά, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις του μενού που συνθέτουν ένα μωσαϊκό αρωμάτων και γεύσεων με επιρροές από την Ανατολή και τη Δύση.

Χαριλάου Τρικούπη 123, Νέα Ερυθραία

Στο… τρίλημμα σούβλακι, πίτσα ή μπέργκερ απαντάμε και τα 3, σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά!

Alio Pizzeria

Το όνομα του σεφ Γιάννη Λουκάκου είναι εγγύηση. Και μόνο που μαθαίνεις πως αυτό είναι δικό του project, νιώθεις ασφάλεια. Εδώ σε περιμένει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, κάτι βαθιά νόστιμο και ποιοτικό.

Το Alio αυτό ακριβώς είναι. Η ιταλική κουζίνα στα καλύτερά της ή αλλιώς, με την έννοια του διαφορετικού, του ξεχωριστού. Μια υπέροχη εμπειρία από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά και πίτσες, πιάτα όπως το φιλέτο λαβράκι και το φιλέτο σολομού, όλα βρίσκονται σε υψηλότατο επίπεδο, όλα είναι ακριβώς όπως τα θέλουμε.

Δεν θέλουμε να σε αφήσουμε έτσι, πάρε και μια γεύση από τις πίτσες που θα παραγγείλεις όταν με το καλό πας ή παραγγείλεις απο το σπίτι σου. Και για γκραν φινάλε, οπωσδήποτε, τιραμισού – τι αριστούργημα είναι αυτό!

Prosciutto e Fungi: Ντομάτα San Marzano, φρέσκα μανιτάρια, προσούτο Πάρμας, παρμεζάνα & λάδι τρούφας

Funghi: Φρέσκα μανιτάρια, κρέμα τρούφας, κατσικίσιο τυρί, παρμεζάνα & θυμάρι

Bianca: Μοτσαρέλα burrata, λεπτές φέτες προσούτο Cotto,  λεμόνι, ψητά ντοματίνια & φυστίκι Αιγίνης

Salsiccia: Ντομάτα San Marzano, φρέσκο λουκάνικο, λεπτές φέτες κρεμμύδι, μανιτάρια, μοτσαρέλα, βασιλικός & αρωματικό λάδι σκόρδο

Βασιλέως Γεωργίου 34, Χαλάνδρι