Το καλοκαίρι είναι γεγονός και ο ζεστός καιρός μας καλεί να μετακινηθούμε από το σαλόνι του σπιτιού μας στο μπαλκόνι. Οι βραδιές μας γεμίζουν με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εμείς ως οικοδεσπότες θα πρέπει να είμαστε στην θέση να τους φτιάξουμε ένα συνοδευτικό για τις μπύρες μας. Τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερα αυτή την δουλειά από ένα απολαυστικό σάντουιτς.

Παρακάτω θα βρείτε τα 7 καλύτερα αμαρικανικά σάντουιτς που θα πρέπει να φτιάξεις στην παρέα σου οπωσδήποτε και θα μας ευγνωμονείς.

Tuna Melt

Ο θρύλος λέει ότι το λιώσιμο του τόνου εφευρέθηκε κατά λάθος τη δεκαετία του 1960 στο μεσημεριανό πάγκο του Woolworth’s στο Τσάρλεστον, όταν ο μάγειρας δεν παρατήρησε ότι ένα μπολ με τονοσαλάτα είχε αναποδογυρίσει πάνω σε ένα ψητό τυρί. Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ αν αυτή η ιστορία είναι αληθινή, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το λιωμένο τόνο έχει γίνει ένα κλασικό αμερικανικό φαγητό. Το εξαιρετικά αιχμηρό τσένταρ είναι απαραίτητο, και όπως και με το ψητό τυρί, το κλειδί για να πετύχετε τέλεια λιωμένο τυρί και χρυσό ψωμί είναι να φρυγανίσετε το σάντουιτς σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.

σάντουιτς

Philly Cheese Steak

Αυτά τα νόστιμα σάντουιτς μπριζόλας Philly Cheese έχουν τον τέλειο συνδυασμό από λεπτό ζουμερό μοσχαρίσιο κρέας, σοταρισμένα κρεμμύδια και λιωμένο τυρί σε ένα νόστιμο φρυγανισμένο ρολό hoagie. Είναι ένα εμβληματικό αμερικανικό comfort food που είναι τέλειο για βραδινά δείπνα και βραδιές παιχνιδιών!

σάντουιτς

Grilled Cheese

Το ψητό τυρί (μερικές φορές γνωστό ως φρυγανισμένο σάντουιτς ή τοστί με τυρί) είναι ένα σάντουιτς με ζεστό τυρί που συνήθως παρασκευάζεται με το ζέσταμα των φετών τυριού ανάμεσα σε φέτες ψωμιού με μαγειρικό λίπος όπως βούτυρο ή μαγιονέζα σε τηγάνι, τηγάνι ή τοστιέρα με σάντουιτς. μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσει το τυρί.

σάντουιτς

Horseshoe σάντουιτς

Το όνομα πέταλο» προήλθε από το σχήμα της κοπής ζαμπόν που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σάντουιτς. Οι τηγανιτές πατάτες αντιπροσωπεύουν τα καρφιά του παπουτσιού και η πιατέλα αντιπροσωπεύει το ζεστό αμόνι.

σάντουιτς

Reuben σάντουιτς

Ένα παραδοσιακό σάντουιτς reuben αποτελείται από λεπτές φέτες κορν μοσχάρι, ελβετικό τυρί και ξινολάχανο σε ψωμί σίκαλης που σφύζουν με ρωσικό ή dressing Thousand Island.

σάντουιτς

Po Boy σάντουιτς

Συνδυασμένα με μαρούλι, ντομάτα και τουρσιά και γεμισμένα με ψητό μοσχαρίσιο κρέας, τηγανητές γαρίδες, στρείδια –ή ό,τι άλλο επιλέξετε– τα po-boys γεμίζονται και περιχύνινται με σάλτσα ή μαγιονέζα και στη συνέχεια σερβίρονται ανάμεσα σε δύο μεγάλα κομμάτια γαλλικού ψωμιού.

σάντουιτς

Monte Cristo σάντουιτς

Το Monte Cristo είναι ένα νόστιμο σάντουιτς που σερβίρεται σε ντελικατέσεν και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Γνωστό για τις αλμυρές του στρώσεις από ελβετικό τυρί και ζαμπόν, γαλοπούλα ή κοτόπουλο. Αυτό το ντελικατέσεν είναι το ονειρικό σάντουιτς ενός λάτρη του τυριού. Ενώ το σάντουιτς Monte Cristo τείνει να διαφέρει από εστιατόριο σε εστιατόριο, το γενικό σχέδιο αποτελείται από δύο φέτες άσπρο ψωμί που περιέχει ζαμπόν, γαλοπούλα ή κοτόπουλο και φέτες ελβετικό τυρί που βυθίζονται σε χτυπημένο αυγό και τηγανίζονται σε βούτυρο. Ένα κλασικό σάντουιτς Monte Cristo θα πρέπει να συνοδεύεται από μια πλευρά ζελέ στην οποία έχετε την επιλογή να βουτήξετε το σάντουιτς σας για την καλύτερη εμπειρία σάντουιτς Monte Cristo.

σάντουιτς

Photo Credits: Shutterstock