Τα προϊόντα της CITRUS κατάφεραν να ξεχωρίσουν για μια ακόμα χρονιά στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards, αποσπώντας συνολικά 7 αστέρια, φέρνοντας στο προσκήνιο τη μοναδική γαστρονομική παράδοση του νησιού της Χίου.

Με δύο αστέρια διακρίθηκε το Λουκούμι Λεμόνι με Σύκο, το οποίο εντυπωσίασε τους κριτές με τη δροσερή και αναζωογονητική γεύση του, το Πορτοκάλι Αμυγδαλωτό διακρίθηκε με ένα αστέρι, για την ισορροπία ανάμεσα στη γλυκύτητα και την ελαφριά πικράδα του φλοιού πορτοκαλιού. Τα Αμυγδαλωτά με γεύση Μελομακάρονο ξεχώρισαν για τον τέλειο συνδυασμό κανέλας, γαρύφαλλου και πορτοκαλιού και βραβεύτηκαν με ένα αστέρι.

6 βραβεία για την ελληνική εταιρεία CITRUS στα Great Taste Awards 2024

Το Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους κριτές ως ένα εντυπωσιακό γλυκό με τέλεια ισορροπία γλυκύτητας και οξύτητας, και η Μαρμελάδα Δαμάσκηνο, που ξεχώρισε για την έντονη φρουτώδη γεύση της κέρδισαν επάξια από ένα αστέρι.

Ο CEO της CITRUS, Στάμος Φαφαλιός, δήλωσε: «Αυτή η διάκριση είναι για εμάς μεγάλη τιμή. Δεν αποτελεί μόνο επιβράβευση της αφοσίωσής μας στην ποιότητα, αλλά και της συνεχούς προσπάθειας, όλης της ομάδας, για αριστεία. Η αναγνώριση αυτή μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μόνο το καλύτερο. Είμαστε περήφανοι που τα προϊόντα μας συνεχίζουν να ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο και να αναδεικνύουν την ελληνική γεύση στην καλύτερη μορφή της».