Όταν ακούω και βλέπω μαγαζιά που έχουν από πρωινό μέχρι κρεατοφαγικά πιάτα, από κοντοσούβλι μέχρι μπέργκερ και από pancakes μέχρι μιλφέιγ και προφιτερόλ, η αλήθεια είναι πως στέκομαι πολύ σκεπτική ως και απορριπτική. Δε γίνεται ρε φίλε να είσαι καλός σε όλα, διάλεξε ένα και απογείωσέ το. Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας που τον έχω επιβεβαιώσει σε αρκετές περιπτώσεις. Οι γενικοί κανόνες όμως έχουν πάντα εξαιρέσεις και μια τέτοια φαίνεται να είναι αυτό το μαγαζί στη Δραπετσώνα που μου σύστησαν φίλοι.

Ομολογώ πως δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω, αλλά συνέλεξα πληροφορίες από δύο πολύ γερά και αξιόπιστα στόματα και στομάχια και μπορώ να επεκταθώ σε μερικές λεπτομέρειες, έτσι σαν trailer, μέχρι να καταφέρω να πάω να δοκιμάσω και να μοιραστώ την δική μου εμπειρία.

Στο Bounty All Aboard λοιπόν, στη Δραπετσώνα, θα βρεις ένα all day restaurant όπου θα πας για πρωινό ή brunch, έχοντας δυνατές επιλογές σε πιάτα με αυγά και pancakes, μπορείς να ικανοποιήσεις τη γλυκιά σου λιγούρα με το φανταστικό του προφιτερόλ που αν το κάνεις story στο Insta, θα πάρεις 50 reactions, ή το ιδιαίτερο σε σχήμα και στήσιμο μιλφέιγ.

Εγώ όμως είμαι του αλμυρού και σε αυτό το μαγαζί έχω φάει top-5 τυροκροκέτες, που είναι το μοναδικό πιάτο που παίρνω οπωσδήποτε όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί. Αν υπάρχει, θα το πάρω και θα το φάω μόνη μου. Δεν είναι για τη μέση για μένα, η Νεφέλη δε μοιράζεται τις τυροκροκέτες της με τίποτα.

Τι θα φας μαζί με το κοντοσούβλι

Ο σεφ Βασίλης Γιαννόπουλος έχει φτιάξει ένα μενού που ικανοποιεί πολλά διαφορετικά γούστα, αφού έχει και πιάτα με ζυμαρικά (ιδιαίτερη αναφορά στα νιόκι του), αλλά και τους κρεατοφάγους, με 17 κρεατοφαγικές επιλογές! Πριν πάμε σε αυτές, να πω πως εκτός από τυροκροκέτες, στα ορεκτικά να πάρεις οπωσδήποτε και τη φωλιά πατάτας που είναι epic.

Πάμε τώρα σε αυτό για το οποίο διαβάζεις το κείμενο, δηλαδή το κοντοσούβλι. Αυτό το κοντοσούβλι, όσο και να το περιγράψεις, πάλι δεν θα έχεις δώσει στον άλλον να καταλάβει για τι κοντοσούβλι μιλάμε. Μόνο όταν το φας καταλαβαίνεις. Κι επειδή δεν το έχω φάει ακόμα και μεταφέρω τα λόγια των φίλων, θα αφήσω τα περισσότερα για όταν, μπας και καταφέρω. Έχει πάντως και κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, με το κοτόπουλο να ξεχωρίζει, όπως μου είπαν, για το juiciness του.

Μπιφτέκια, μπριζόλες, ψαρονέφρι, spare ribs, crispy κοτόπουλο, χοιρινό κότσι και δύο μπέργκερ συμπληρώνουν το line up του Bounty που έχει και premium κοπές. Στα αξιοσημείωτα και το surf ‘n’ turf πιάτο, με γαρίδες και μπριζόλα. Κι αν θες να φας και κάτι έξτρα με το κοντοσούβλι, υπάρχουν οι ποικιλίες κρεατικών.

Αυτά προς το παρόν γιατί βλέπουμε τις φωτογραφίες στο γραφείο και σκεφτόμαστε να παρατήσουμε τη δουλειά.

Πού θα το βρεις; Εθνικής Αντιστάσεως 10, Δραπετσώνα