Άλλοι το λένε πάστα ταψιού. Άλλοι το λένε τούρτα κατσαρόλας. Άλλοι το λένε μωσαϊκό κατσαρόλας. Όπως και να το πεις, όλα πάντα καταλήγουν στο να το φας το γλυκό. Κι όταν φτάνουμε στη μπουκιά, στη γεύση, στο στόμα, τότε τα ονόματα δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει μόνο η συνταγή, τα υλικά και η εκτέλεση, και πώς θα εξασφαλίσεις ότι θα το πετύχεις, ώστε να φας μετά κάτι σούπερ κρεμώδες και με κομματάκια μπισκότου μέσα στη σοκολάτα.
Δες τη συνταγή στο TheNotebook.gr