Με πολλά γνωστά ονόματα της εγχώριας celebrity σκηνής, η Grey Goose εγκαινίασε την Altius, την ultra premium ποικιλία της, σε ένα πάρτι στο Island, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή, η Χριστίνα Μπόμπα και η Κέισι Μίζιου.

Η βραδιά ξεκίνησε με exclusive dinner στο Island Privé, art de la table στα χαρακτηριστικά χρώματα της GREY GOOSE και curated μενού που να ταιριάζει με την απαλή γεύση της ultra premium Altius!

Η Grey Goose εγκαινίασε την ultra premium Grey Goose Altius

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε όταν ο περιζήτητος DJ VALERON aνέβηκε στα decks, απογειώνοντας το party mood της γιορτής στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Αντλώντας έμπνευση από τις γαλλικές Άλπεις, η νέα βότκα GREY GOOSE Altius, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στην Ελλάδα με αυτό το αξέχαστο party, φιλτράρεται 30 φορές πιο αργά από την κλασική GREY GOOSE και δημιουργήθηκε με διαδικασίες οι οποίες προσομοιάζουν το φυσικό εφέ της κρυστάλλωσης σε μεγάλο υψόμετρο και σε συνθήκες παγετώνα, αποδίδοντας έτσι μια εξαιρετικά απαλή βότκα, αποκλειστικά από νερό πηγής των Άλπεων και χειμερινό σιτάρι από το Picardie της Προβηγκίας.

Η Grey Goose εγκαινίασε την ultra premium Grey Goose Altius

Η GREY GOOSE Altius είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά στα καλύτερα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια του κόσμου, ανάμεσά τους και το ISLAND Athens Riviera, σε επιλεγμένους προορισμούς, από τη δική μας Μύκονο, ως το Σεν Τροπέ και το Πόρτο Τσέρβο, ενώ προορίζεται για να πίνεται σκέτη, είτε πολύ παγωμένη είτε σε ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο.