Πώς φαντάζεσαι τα καλοκαίρια σου; Φαντάζεσαι να έχεις σπίτι δικό σου σε κάποιο νησί, να μπορεί να φιλοξενήσει 6-7 ανθρώπους, να έχεις καλέσει τους φίλους σου, να πηγαίνετε για μπάνιο και να ψήνετε μπριζόλα με τηγανητές πατάτες μετά το μπάνιο, που έχετε επιστρέψει στο σπίτι, και να ετοιμάζετε το τραπέζι για να φάτε και να συζητάτε πόσο ωραία περάσατε τη μέρα και τι θα κάνετε το βράδυ. Και να είστε πλήρεις. Αυτό είναι το ιδανικό σου σενάριο, όχι το ρεαλιστικό.

Οκ, σε αυτό το κείμενο δε θα μπορέσουμε να σου καλύψουμε την ανάγκη για εξοχικό, για έρωτα και για διακοπές με μια παρέα, αλλά την μπριζόλα μπορούμε να στην προσφέρουμε. Κι αν την ερωτευτείς, σου βρήκαμε και έρωτα. Κι επειδή το μαγαζί που θα σου πούμε, έχει αύρα χωριού, σου βρήκαμε κι εξοχικό. Ε, τους φίλους βάλε τους εσύ.

Γενικά, για μπριζόλες σε αυτό το σάιτ σου έχουμε γράψει πολλά, σου έχουμε χαρτογραφήσει σχεδόν την Αττική, και έχεις 7-8 μέρη σε διάφορα σημεία του νομού για να πας και να φας καλά με την παρέα σου. Μέχρι κι εκτός Αττικής σου έχουμε γράψει.

Υπάρχει όμως πάντα χώρος για κάτι νέο και αυτό το νέο το ανακαλύψαμε τυχαία στην Αργυρούπολη. Είναι μια περιοχή που, μαζί με το Περιστέρι, βλέπουμε διαρκώς νέα μαγαζιά και μαγαζιά που ξέρουν πως η ικανοποίηση περνάει από το στομάχι.

Μπριζόλα ζουμερή και καλοψημένη

Το Medouli Chop House έχει λιγότερο από 2 μήνες απο τότε που άνοιξε και συζητιέται από όσους έχουν πάει, το προτείνουν σε φίλους και κάπως έτσι έγινε και με μένα, αφού ένας φίλος περνούσε απ’ έξω, το είδε, είδε τα πιάτα που έφταναν στα τραπέζια και με πήρε τηλέφωνο να πάμε. Και πήγαμε. Και φάγαμε μπριζόλα και δεν μείναμε μόνο σε μία. Μπριζόλα και φορά.

Θέλοντας πρώτα να πω ένα μπράβο σε αυτόν που σκέφτηκε πρώτος να σερβίρει τις μπριζόλες σε ξύλο κοπής, έχω να πω πως στο Μεδούλι δεν χρειάστηκε να φτάσω μέχρι το μεδούλι, γιατί είχα χορτάσει μια χαρτά με το κρέας της μπριζόλας, που ήρθε ψημένη όπως την ζητήσαμε, παρέα με πατάτες φούρνου και μια ωραία σος.

Είσαι μπριζολάς; Τότε το νέο spot για μπριζόλα που άνοιξε στα νότια θα σε βάλει σε μεγάλο δίλημμα

Στην 2η φορά που πήγαμε, αφήσαμε τις μπριζόλες στην άκρη και δοκιμάσαμε το σουβλάκι κοτόπουλο και τα μπουτάκια κοτόπουλου με την υπέροχη κρούστα στην πέτσα και την honey mustard σος που φτιάχνουν στο μαγαζί. Και απολαύσαμε εξίσου.

Σε αυτά που μου άρεσαν στο μαγαζί, είναι ο τρόπος σερβιρίσματος στα ορεκτικά τους και τα σερβίτσια που έχουν επιλέξει, δίνοντας κάτι το ρουστίκ και ανεπιτήδευτο. Υπάρχει μια καλή αισθητική στο μαγαζί και αυτή φαίνεται, τελικά, και στην μπριζόλα τους.