Άλλοι το τρώνε για πρωινό. Άλλοι το τρώνε στο ενδιάμεσο πρωινού και μεσημεριανού, το λεγόμενο brunch. Άλλοι, τα καλοκαίρια, το κάνουν γεύμα για μετά τη θάλασσα. Άλλοι θα το φάνε το βράδυ με ένα ωραίο προζυμένιο ψωμί να κρατσανάει. Κάποιοι θα το προσφέρουν σε καλεσμένους τα καλοκαιρινά βράδια ως σνακ, σε μορφή μπρουσκέτας. Όποτε και όπως και να το φας όμως, είναι Νο1, μυρίζει παράδοση και μπορείς να το φτιάξεις πολύ εύκολα και γρήγορα.

Δες μια εύκολη συνταγή στο TheNotebook.gr