Μαγειρεύεις; Έχεις φτιάξει ποτέ ριζότο; Αν ναι, πιστεύεις ότι το κάνεις καλά; Όσο καλά κι αν πιστεύεις ότι κάνεις κάτι, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Εκτός κι αν είσαι ο σεφ που έχει τη φήμη πως κάνει το καλύτερο στον κόσμο. Τότε, ακούς τις συμβουλές του που μοιράστηκε μέσω Taste Atlas και προσπαθείς να τις ακολουθήσεις κατά γράμμα για να προσφέρεις στους καλεσμένους σου και στον εαυτό σου την καλύτερη, την πιο γευστική εκδοχή του risotto alla milanese.
Δες τα μυστικά και τη συνταγή στο Thenotebook.gr