Πια είναι θεσμός! Η Margarita MAYnia στα TGI FRIDAYS™ επέστρεψε και σε βάζει σε κλίμα Μεξικού με margaritas, μεξικάνικη κουζίνα και ένα latin vibe.

Είτε είστε οπαδός των κλασικών επιλογών είτε ανυπομονείτε να εξερευνήσετε τις συναρπαστικές νέες γεύσεις, η Margarita MΑΥnia στα TGI Fridays™ έχει κάτι για όλους. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις μια Fridays™ Classic Margarita και μια The Best Fridays™ Margarita ή να πας για την ανατροπή με μια δροσιστική Peach Basil margarita με βασιλικό και ροδάκινο – ένα απολαυστικό cocktail με El Jimador Blanco, ροδάκινο, βασιλικό, φρέσκο χυμό λεμονιού & lime και νέκταρ αγαύης ή την άκρως τροπική παραλλαγή της που ακούει στο όνομα Passion Fruit Margarita με το αρωματικό passion fruit ως βασικό συστατικό.

Στα TGI Fridays™ έγινε η μεγάλη επιστροφή: Ένας θεσμός που φέρνει το Μεξικό δίπλα σου

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ καθώς η Margarita MAYnia αποκτά και μια μεξικάνικη διάσταση

Εκτός από τα cocktails όμως, υπάρχει και το φαγητό. Στο μενού προστίθεται μια σειρά από απολαυστικά μεξικάνικα πιάτα, που απολαμβάνoνται ιδανικά με μια δροσιστική margarita. Βυθιστείτε στην πικάντικη νοστιμιά των Tequila Lime Shrimp Tacos με σωταρισμένες γαρίδες σε tequila lime butter, avocado spread, ανθότυρο, Monterey Jack και Smoked Chipotle sauce. Άκρως γευστική νέα προσθήκη είναι και η Puebla Chicken Quesadilla με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, τυριά Colby και Monterey Jack, κόκκινες πιπεριές, μανιτάρια σωταρισμένα και Al Pastor sauce.

Γαρνίρεται με ψητό ανανά και συνοδεύεται από salsa και sour cream. Οι vegetarian βιώνουν τη δική τους Mexican MAYnia μέσα από την τη λαχταριστή Veggie Quesadilla, με παρμεζάνα, corn chips, Philadelphia, μοτσαρέλα, σπανάκι, καρδιές αγκινάρας, σωταρισμένα κρεμμύδια, κόκκινες πιπεριές και Ranchero sauce.

Το πληθωρικό Chicken Al Pastor με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, λωρίδες corn tortillas, ρύζι με μυρωδικά, αβοκάντο, παρμεζάνα, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια, Pico de gallo, ψημένος ανανάς και Al Pastor sauce θα σας ενθουσιάσει. Οι ζωντανές γεύσεις της κουζίνας του Μεξικό αναδεικνύονται ιδανικά στην Chicken Ranchero Enchilada με την Ranchero sauce να κάνει όλη τη διαφορά.

Mαζεψτε λοιπόν τους φίλους σας και επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα TGI FRIDAYS™ αυτό το Μάιο για μια υπέροχη Margarita MAYnia βραδινή έξοδο με όλες τις margaritas στα 5,5 €!

* Για περισσότερα μπες εδώ.