Ετοιμάσου για μία βουτιά στο παρελθόν. Τότε που δεν υπήρχε άγχος και αγωνία για τίποτα. Τι εννοείς πώς θα γίνει αυτό; Μα με μία βόλτα στην έκθεση Vintage Toys 2024!

Η μοναδικη εκθεση παιχνιδιων, νοσταλγίας και αναμνησεων επιστρεφει μεγαλυτερη απο ποτε στις 5-6 Οκτωβριου στο σταδιο Taekwondo στο Φάληρο!

Μια έκθεση για όλη την οικογένεια. Με συλλογές , διαδραστικά παιχνίδια που μας μεγάλωσαν και καταστήματα που θα είναι εκεί όλο το διήμερο.

5 & 6 Οκτωβρίου μην κανονίσεις τίποτα, σε περιμένουν τα παιχνίδια που έπαιζες μικρός για να ξανανιώσεις παιδί!

Ναι, ξέρουμε από τώρα τι θα πεις. Κάτι σου θυμίζει αυτή η έκθεση, έτσι δεν είναι; Ε λοιπόν ναι, πολύ καλά θυμάσαι! Διοργανώνεται εδώ και αρκετά χρόνια με πολύ μεγαλή επιτυχία και μάλιστα αυτή τη φορά αλλάζει χώρο για να μπορέσει να δεχτεί ακόμα περισσότερους νοσταλγούς μιας εποχής που όλοι λατρέψαμε και λατρεύουμε.

Είδες που σου είπαμε ότι ξέρουμε τι θα κάνεις στις 5 και 6 Οκτωβρίου; Θα κάνεις ό,τι και εμείς. Θα βρίσκεσαι στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου Taekwondo για ένα διήμερο που πραγματικά δεν χάνεται!
Ακόμα δεν σε πείσαμε; Πώς σου ακούγεται το ότι θα υπάρχει stage με LIVE μουσικη από τους Πασχαλη και Κώστα Τουρνά;

5 & 6 Οκτωβρίου μην κανονίσεις τίποτα, σε περιμένουν τα παιχνίδια που έπαιζες μικρός για να ξανανιώσεις παιδί!
παιχνίδια

Μαγικα, θεατρικες παραστασεις, θέατρο σκιών απο την ιστορικη ομαδα της οικογενειας Σπυροπούλου, DJ sets και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά και τα υπεροχα vintage αυτοκίνητα, Ο Ιππότης της Ασφάλτου και ο Κεραυνός McQueen.

Οκ, τώρα που τα βλέπουμε γραμμένα ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο και επειδή σε ακούμε να μας ρωτάς, μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριό σου αλλά και να δεις περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της έκθεσης εδώ.

Θα ζήσουμε μια μοναδικη εμπειρία γεμάτη νοσταλγία και διασκέδαση! Νομίζουμ δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, τα λέμε εκεί!