Με ένα ολοκαίνουργο και λαχταριστό μενού που υπογράφει ο meat master Μιχάλης Μερζένης, την premier league των κοπών, αποκλειστικές ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο και τη signature απροσποίητα κομψή και πηγαία φιλική ατμόσφαιρα του εστιατορίου La Meat Maison στην Κηφισιά, δεν είναι να απορείς που η φετινή τάση της εστίασης στην Αθήνα θα είναι «meat is the new black!».
Το La Meat Maison κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και δεν σβήνει κεράκι στην τούρτα του. Αντίθετα, ανάβει νέες φωτιές στο καθιερωμένο στέκι των meat lovers στην Κηφισιά. Με νέο σεφ τον γητευτή των κρεάτων Μιχάλη Μερζένη και ένα ολοκαίνουργο μενού όπου πρωταγωνιστούν οι καλύτερες συλλογές κοπών από όλον τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την καθηλωτική ποιότητα της πρώτης ύλης σε όλες του τις προτάσεις, το brand που είναι συνώνυμο με τις δυνατές εμπειρίες κρεοφαγίας, έρχεται φέτος να αποδείξει ότι το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει το La Meat Maison», δεν είναι τίτλος που του αποδόθηκε τυχαία.
Ο νέος κατάλογος κινείται σε comfort ρυθμούς με τα πιάτα – από το flat bread (με κυανό τυρί, φρέσκια τρούφα εποχής και πράσινο μήλο), τα short-ribs παστίτσιο (με φρέσκα ζυμαρικά, κρέμα τυριού μετσοβόνε και μανιτάρι πορτσίνι) και το chef’s rossini (με olive fed wagyu, foie gras, φρυγανισμένο brioche και πιπεράτη σάλτσα κόκκινου κρασιού) μέχρι το ιδιαίτερο beef foie gras (με λάδι wagyu, cranberries, τσιπς πράσο και συνοδευτικό ψωμί brioche) και το γύρο αρνί (με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς, chimichurri και γιαούρτι με κύμινο) – να «αρθρώνουν» μια ολοκαίνουργια γαστρονομική διάλεκτο γλώσσα, με επιρροές από τα «γλωσσάρια» της ελληνικής, της μεσογειακής και της μεσανατολικής κουζίνας.
«Θεωρούμε ότι το La Meat Maison και ο Μιχάλης Μερζένης είναι το ιδανικό ταίριασμα» δηλώνει ο συνιδιοκτήτης Christian El Helou και συνεχίζει «Στο νέο μας μενού εμπεριέχεται μια ευρύτερη γκάμα από premium κρέατα -από αρνί και κοτόπουλο έως βοδινό-, τα οποία γίνονται ταυτόχρονα πρέσβεις των θεμελιωδών αξιών του brand που δεν είναι άλλες από τη δέσμευσή μας για εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη και τη δημιουργία κορυφαίων γευστικών εμπειριών».
Ο νέος κατάλογος κινείται σε comfort ρυθμούς με τα πιάτα – από το flat bread (με κυανό τυρί, φρέσκια τρούφα εποχής και πράσινο μήλο), τα short-ribs παστίτσιο (με φρέσκα ζυμαρικά, κρέμα τυριού μετσοβόνε και μανιτάρι πορτσίνι) και το chef’s rossini (με olive fed wagyu, foie gras, φρυγανισμένο brioche και πιπεράτη σάλτσα κόκκινου κρασιού) μέχρι το ιδιαίτερο beef foie gras (με λάδι wagyu, cranberries, τσιπς πράσο και συνοδευτικό ψωμί brioche) και το γύρο αρνί (με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς, chimichurri και γιαούρτι με κύμινο) – να «αρθρώνουν» μια ολοκαίνουργια γαστρονομική διάλεκτο γλώσσα, με επιρροές από τα «γλωσσάρια» της ελληνικής, της μεσογειακής και της μεσανατολικής κουζίνας.
«Θεωρούμε ότι το La Meat Maison και ο Μιχάλης Μερζένης είναι το ιδανικό ταίριασμα» δηλώνει ο συνιδιοκτήτης Christian El Helou και συνεχίζει «Στο νέο μας μενού εμπεριέχεται μια ευρύτερη γκάμα από premium κρέατα -από αρνί και κοτόπουλο έως βοδινό-, τα οποία γίνονται ταυτόχρονα πρέσβεις των θεμελιωδών αξιών του brand που δεν είναι άλλες από τη δέσμευσή μας για εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη και τη δημιουργία κορυφαίων γευστικών εμπειριών».
Λίγα Λόγια για το brand La Meat Maison
Θα μπορούσες να μας αποκαλέσεις εύκολα «Λάνσελοτ του κρέατος», «Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας», «Van Gogh του meat cutting»… Η ομάδα του La Meat Maison, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είμαστε οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία και την διαρκή αναζήτησή μας για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.
Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος. Απευθυνόμενοι τόσο στο χονδρεμπόριο όσο και στη λιανική πώληση, εμείς οι άνθρωποι του La Meat Maison έχουμε μία αποστολή: να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.
La Meat Maison Κηφισιά
Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά
Για παραγγελίες και κρατήσεις: 210 8087372, 8085183