«Κύριε Ανδρουλάκη στο πρόγραμμα σας μιλάτε για αξιοκρατία στην υγεία, όμως ο μέχρι πρότινος υποψήφιος του κόμματο σας διεθυνστής της νευροχειρουργικής καταγγέλεται ότι έδωσε αναρρωτική στο επιθεωρήτή του ΟΣΕ χωρίς να τον εξετάσει και τώρα βρίσκεται σε αργία. Μήπως οι απόψεις στη θεωρία είναι σωστές αλλα οι νοοτροπίες του περελθόντος δεν έχουν εκλείψει», ρώτησε τον Νίκο Ανδρουλάκη η Μάρα Ζαχαρέα.

«Κυρία Ζαχαρέα πριν απαντήσω, να κλείσω τους λογαριασμούς μου με το προηγούμενο θέμα. Ξέρετε οποιος παρακολουθεί την πολιτική μου πορεία, έχω αγωνιστεί ως ευρωβουλευτής για τα εθνικά θέματα με το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, έχω σταθερή στάση για τους θεσμούς και τη δημοκρατία στη χώρας.

Οπότε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν αποτελούσα κίνδυνο για την Δημοκρατία, το έχουν καταλάβει όλοι οι πολίτες, αλλά αποτελούσα κίνδυνο για τη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό με παρακολούθησαν. Βέβαια αυτό που είπε δεν φτάνει. Πρέπει να μπουν φυλακή αυτοί που έστησαν αυτό το παρακράτος εις άρος πολλών πολιτών στη χώρα και μας εξέθεσαν» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.