Ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter εξαπέλυσε «επίθεση» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «στρογγυλοκάθησαν», όπως λέει, στην πρώτη σειρά και δεν χειροκροτούσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Η ανάρτησή του του Ευάγγελου Αντώναρου

«Καλα δεν ντρέπονται κάποια στελέχη του Συριζα ΠΣ, στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες σειρές, να αρνούνται στην ουσία να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα; Πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, μετά τις δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης όπου υποστήριξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες», έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter και το μεσημέρι της Πέμπτης έδωσε ο ίδιος την απάντησή του.

«Δεν θα ανοίξω διάλογο με «ομάδες αλήθειας» και ανώνυμα τρολ. Ας γράφουν ο,τι θελουν. Οτι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβάδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».