Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, η ανδρική Συλλογή Γυαλιών BOSS παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως από καινοτόμα υλικά που ξεχωρίζουν για τις χαρακτηριστικές τους λεπτομέρειες.

Η σειρά «STYLE & EXPRESSION» διαθέτει τολμηρά, ελαφριά μοντέλα γυαλιών, που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη και κατασκευάστηκαν από acetate renewtm, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά.

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι διαθέσιμα σε μονοχρωμίες, ταρταρούγα ή χρωματικές αντιθέσεις και διακοσμούνται με τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.
Η σειρά «style & expression» προτείνει νέα, μεταλλικά γυαλιά ηλίου και οράσεως με λεπτό και ελαφρύ σκελετό και διακρίνεται από την χαρακτηριστική ριγέ μεταλλική λεπτομέρεια BOSS. Η σειρά προσφέρεται σε πλήθος πολυτελών χρωματικών επεξεργασιών.

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα, με επίπεδο πάνω μέρος και έντονο σκελετό από Acetate Renew TM , ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Ο σκελετός φέρει στους βραχίονες την χαρακτηριστική, ριγέ, μεταλλική λεπτομέρεια BOSS.

Ανδρικά, ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου με επίπεδο πάνω μέρος στη μετώπη και σκελετό από Acetate Renew TM , ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και ακόμη πιο sustainable φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά. Ο εξαιρετικά ελαφρύς σκελετός – που είναι κατάλληλος και για οφθαλμικούς φακούς – φέρει στους βραχίονες την χαρακτηριστική, ριγέ, μεταλλική λεπτομέρεια BOSS.

Ανδρικά, ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως με διπλή γέφυρα, από Acetate Renew TM , ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Το μοντέλο αυτό διαθέτει ακόμη πιο sustainable φακούς, από νάιλον βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Ο ελαφρύς σκελετός φέρει στους βραχίονες την χαρακτηριστική, ριγέ, μεταλλική λεπτομέρεια BOSS.