Μετά τη Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη που ξεσήκωσε αντιδράσεις με τη χθεσινή της ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση εις βάρος πολιτεύτριας του, έρχεται η ανάρτηση δεύτερης υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για να προκαλέσει θύελλες στην αντιπολίτευση.

Η Αναστασία Γαϊταρτζή, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, ανέβασε στα social media ανάρτηση αφήνοντας υπόνοιες ότι μπορεί η υπόθεση να είναι στημένη.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές…? Τότε??».

Να σημειώσουμε ότι χθες ξέσπασε σάλος με έτερη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, τη Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία αναπαρήγε χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, γράφοντας και «συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».
Μετά τις έντονες αντιδράσεις και την κατακραυγή ζήτησε συγγνώμη και κατέβασε την ανάρτηση.
«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΥΡΙΖΑ