Σφοδρά πυρά κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε η Ρένα Δούρου χαρακτηρίζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του ως «αηδιαστικές».

Εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη για τη χάραξη στρατηγικής για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώνει θύελλες στο κόμμα της Αντιπολίτευσης και έντονες αντιδράσεις.

Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, η οποία εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ότι ξαφνιάστηκε από τις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη, σημειώνοντας ότι «εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει;» σημείωσε.

«Δεν θα κάνουμε το χατίρι όσων θέλουν να δουν τον Τσίπρα να αποσύρεται»

«Για αυτό επανέρχομαι στις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη που στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια» δήλωσε με στόμφο και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή στο μέσο της μάχης και στο μέσο μιας δύσκολης μάχης που έχουμε ένα διπλό μέτωπο, όχι στενά για το κόμμα αλλά για τον τόπο, δηλαδή να σταθούμε δυνατό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και να μην κάνουμε το χατίρι όσων απέναντι θέλουν να δουν τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται και μπαίνουν κάποιοι σε ονοματολογία. Θεωρώ ότι είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις, ιδίως όταν δεν γίνονται μέσα στα συλλογικά όργανα» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε χθες ότι «η πρόκληση για εμάς είναι για τον ένα μήνα μέχρι τις εκλογές, με τον Τσίπρα επικεφαλής και βγάζοντας πιο μπροστά και νέα στελέχη, που διακρίθηκαν στις κάλπες αυτές, τις πολύ δύσκολες για εμάς όπως η Έφη Αχτσιόγλου, όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πρώτευσαν με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών στις περιφέρειές τους», σχολίασε. «Να οργανώσουμε τη δική μας ανασυγκρότηση με μεγαλύτερη πολιτική και προγραμματική σαφήνεια για το σχέδιο που θέλουμε για την Ελλάδα και για την ατζέντα της αντιπολίτευσής μας» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης στο Action 24.