Την έντονη ενόχλησή τους για τις ζεϊμπεκιές που έριχνε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών εκφράζουν στελέχη της ΝΔ.

Μάλιστα, δείχνουν να αφήνουν «όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά» ως προς τη στήριξη στο πρόσωπό του για την Περιφέρεια Αττικής.

Ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας από το γλέντι της 27ης Ιουλίου, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας, με τον περιφερειάρχη Αττικής στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο, να χορεύει όσο η Κατερίνα Στανίση τον συντρόφευε δια… μικροφώνου, με το «Θεε μου τη δεύτερη φορά».

Στο μέγαρο Μαξίμου και στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, η ανησυχία είναι έντονη, ιδιαίτερα μετά την απομάκρυνση Μηταράκη.

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι υπήρξε πολύ έντονη ενόχληση, σε βαθμό που προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με τον εάν η ΝΔ θα επιμείνει στην στήριξή της στο Γ. Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής, απαντούν με νόημα:

«Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

Στον απόηχο των ενοχλήσεων ο ίδιος ο Πατούλης, έσπευσε να απολογηθεί με ανάρτησή του αργότερα, σχολιάζοντας σε σχέση με τις αντιδράσεις που προκάλεσε, τα εξής:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου , κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων , ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη . Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».