Για μια «πολύ καλή διαδικασία συζήτησης» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο στελέχη του κόμματος μετά τη λήξη της συνεδρίασης και της ψηφοφορίας για την ημερομηνία εκλογής νέου προέδρου. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες την έναρξη του διαρκούς συνεδρίου στις 3 Σεπτεμβρίου θα κάνει ο απερχόμενος πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας που απείχε από τις διαδικασίες…

Το πρόγραμμα προβλέπει διαρκές συνέδριο στις 3 Σεπτεμβρίου, πρώτο γύρο εκλογών στις 10 Σεπτεμβρίου και δεύτερο γύρο εκλογών στις 16 Σεπτεμβρίου.

Όπως γράφει η αποκαλυπτική στήλη Back Door: «Με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα στη ΔΕΘ θα δώσει το “παρών” ο νέος/α πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία, χωρίς όμως να γίνει η συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ… το επόμενο μεσημέρι, Κυριακή 17/9. Είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια.

Ειρήσθω εν παρόδω ο Τσίπρας μέσα στον Αύγουστο πάει… Αμέρικα αφού έχει αποφασίσει να κάνει ένα cross country από την ανατολική πλευρά στη δυτική, παρέα με τη σύντροφο και τους δυο γιους του. Καμια 20αριά μέρες θα του πάρει – όντως, ταξίδι ζωής».