Όσο και να προσπάθησαν, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους, τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ο πατέρας τους αναφέρθηκε στην στήριξη που έλαβε από την οικογένειά του σε όλη την προεκλογική εκστρατεία.

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική ποτέ δεν φανταζόμουν ότι σήμερα θα βρισκόμουν μπροστά σας να έχω αυτή τη μεγάλη τιμή, αυτή τη μεγάλη ευθύνη εκλεγμένος για δεύτερη φορά αυτοδύναμος πρωθυπουργός και μάλιστα με μία ισχυρή εντολή.

Δούλεψα πολύ σκληρά για να φθάσω ως εδώ προσπαθώντας συνέχεια να γίνομαι καλύτερο και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει όμως χωρίς τους συνεργάτες μου τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, στη Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο, στη Δάφνη.

Με τον τρόπο τους με κράτησαν πάντα προσγειωμένο ώστε να μπορώ να ακολουθώ όσο μπορώ τους στίχους του ποιητή “να ονειρεύεσαι μπορείς, χωρίς να γίνεις δούλος των ονείρων και κυρίως με τα πλήθη να μιλάς και να κρατάς την αρετή σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι κόρες του Σοφία και Δάφνη χαμογελούσαν πλατιά, ενώ ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να τους αγκαλιάσει όλους μαζί, εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος.

Photo credits: Eurokinissi