Με δυσπιστία αλλά και… χιούμορ αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, περί διεξαγωγής debate μόνο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στις δεύτερες εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που ο κ. Τσίπρας παραχωρούσε συνέντευξη στο OPEN, ο πρωθυπουργός μιλούσε στον ΑΝΤ1, όπου και ερωτήθηκε για τα απανωτά «όχι» του στις προτάσεις τόσο του MEGA, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ για debate «man to man» με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι πρώτες εκλογές γίνονται με απλή αναλογική, γι’ αυτό και πρέπει να γίνει debate με όλα τα κόμματα. Στις επόμενες εκλογές πάντα υπάρχει το bonus και αφορά τον 1ο και τον 2ο, βεβαίως και θα γίνει debate με τον Τσίπρα», είπε ο κ. Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1.

Η είδηση αυτή «ταξίδεψε» γρήγορα έως το πλατό της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, όπου βρισκόταν ο κ. Τσίπρας, από τον οποίο ζητήθηκε μία πρώτη αντίδραση στην εν λόγω δήλωση.

«Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να πάμε σε δεύτερες εκλογές», είπε γελώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι τελικά ο κ. Μητσοτάκης θα δεχθεί να πάει σε debate μαζί του.

Δείτε το βίντεο (από το -9:00):