Η περιπέτεια του κορωνοϊού άλλαξε όλο το προεκλογικό πλάνο στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ματαιώσει την επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα. Τα… δύσκολα ωστόσο έχουν πλέον περάσει και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και πάλι στη μάχη.

Με προφανή και σαφή στόχευση να αυξήσει το ποσοστό που πήρε στις προηγούμενες εκλογές ώστε η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία, ξεκινά το μπαράζ περιοδειών μέχρι τις επόμενες εκλογές, από τη Νέα Ιωνία.

Παράλληλα, απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Θα ακολουθήσουν οι επισκέψεις σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα με δεδομένο ότι η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη γαλάζια παράταξη. Όχι μόνο για να αυξήσει τα ποσοστά της, αλλά για να μειωθούν τόσο της Ελληνικής Λύσης, όσο και της Νίκης.

Τέλος ο κορωνοϊός για τον Μητσοτάκη – Δείτε τι ανάρτησε στο Instagram

«Στα καλά νέα της ημέρας», έγραψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας μια φωτογραφία με το αρνητικό rapid test που υπεβλήθη, προαναγγέλλοντας έτσι την επιστροφή στα καθήκοντά του, καθώς σε 20 ημέρες θα διεξαχθούν οι δεύτερες εθνικές εκλογές για φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2/6 ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ανακοινώσει ο ίδιος ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ακυρώνοντας όλες του τις περιοδείες, αλλά και το προγραμματισμένο ταξίδι του με τον γιο του στο Άγιο Όρος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», έλεγε στο βίντεο που ανέβασε.

Ωστόσο, σήμερα μέσω Instagram ανακοίνωσε πως είναι αρνητικός.

Το αρνητικό τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Μητσοτάκης

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο κατά της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στις εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε χθες στον Άρειο Πάγο υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, «η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση, δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δεν έχει ακόμη καταθέσει σχετικό υπόμνημα ενόψει των προσεχών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση.