Η Ν.Δ. ανακοίνωσε, την Πέμπτη (06/04), τα ψηφοδέλτιά της για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τις 21 Μαΐου, και τα οποία είναι ανανεωμένα κατά 50%.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρόεδρος της Ν.Δ. μπορεί να θέσει υποψηφιότητα σε τρεις εκλογικές περιφέρειες και αυτές θα είναι ο Νομός Έβρου, η Α’ Θεσσαλονίκη και στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Επίσης, η Ν.Δ. σε σχετική ανακοίνωσή της για τα ψηφοδέλτιά της επεσήμανε: «Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ., που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την Ελλάδα του 2027.

Το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Ν.Δ. θα είναι νέα πρόσωπα. Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη».

Νέο σποτ από τη Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω μιας διαδικτυακής ανάρτησής του, το απόγευμα της Πέμπτης (06/04), παρουσίασε το νέο σποτ της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπη με πρωτοφανείς προκλήσεις. Και όμως… Δεν σταμάτησαν την πρόοδο της πατρίδας μας».

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «η Ελλάδα έχει πια αποδείξει πως μπορεί να στέκεται όρθια, να ξεπερνάει τις προσδοκίες και να προχωράει τολμηρά μπροστά».

Στο σποτ της Ν.Δ. που συνοδεύει την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνεται ότι «η χώρα σημειώνει ρεκόρ στα έσοδα από τον τουρισμό, τις εξαγωγές, τις άμεσες ξένες επενδύσεις, έχει τον υψηλότερο κατώτατο μισθό από ποτέ και τη μικρότερη ανεργία των τελευταίων 12 ετών».

Photo credits: Eurokinissi