Δεκατρείς ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζουν όλα τα σημαντικά θέματα της προεκλογικής ατζέντας, ενώ υπογραµµίζουν πως το δίληµµα των εκλογών θα είναι «αν την επόµενη ηµέρα θα έχουµε µια κυβέρνηση µε τη δύναµη να εφαρµόσει το πρόγραµµά της χωρίς συµβιβασµούς, καθυστερήσεις ή περιπέτειες».

Βασική επιδίωξη της «γαλάζιας» παράταξης είναι η αύξηση των μισθών μέσα στην επόμενη τετραετία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τονίζει νωρίτερα από την Πάτμο πως «μία από τις βασικές μας δεσμεύσεις για τη δεύτερη τετραετία είναι καλύτεροι μισθοί για όλες και για όλους και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό όσο η χώρα παραμένει σε τροχιά ανάπτυξης».

Στο ίδιο πλαίσιο, κυκλοφόρησε πριν λίγο το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, όπου δεσμεύεται για μέσο μισθό στα 1.500 ευρώ και κατώτατο στα 950 ευρώ, όπως άλλωστε είχε εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση του προγράμματος για την επόμενη τετραετία.

«Βασική προτεραιότητά μας για την επόμενη τετραετία: Καλύτεροι μισθοί για όλους! Μέσος μισθός στα €1.500 και κατώτατος στα €950. Ακόμα χαμηλότεροι φόροι και εισφορές, μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους τους συμπολίτες μας».