Φορτισμένος ήταν και δεν το έκρυψε… Μία απρόσμενη κατάληξη είχε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πλατεία Συντάγματος καθώς βίντεο τον κατέγραψαν να έχει δακρύσει ενώ χαιρετούσε το κοινό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε πως «λύγισε» μετά το κλείσιμο της ομιλίας του το βράδυ της Πέμπτης στο Σύνταγμα, με βίντεο που κυκλοφορούν στα social media να τον δείχνουν δακρυσμένο καθώς γυρνά στη σκηνή από την οποία εκφώνησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα.

«Είμαστε πάλι όλες και όλοι εδώ, κι ακόμα περισσότεροι, παρούσες και παρόντες στο δημοκρατικό προσκλητήριο του αγώνα για να υπερασπιστούμε αρχές και αξίες, για να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής», προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πλατεία Συντάγματος.

Το κλείσιμο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα ήταν σε πιο προσωπικούς τόνους, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει πως «σήμερα είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές, και τη Δευτέρα θα είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές», καθώς θα έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. «ΣΥΡΙΖΑ, ώριμο τέκνο της κοινωνικής ανάγκης. Πάμε μαζί μέχρι τη νίκη».