Την ώρα που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει να προβάλει τον εαυτό του ως «αντισυστημική επιλογή», κυρίως επειδή ο χώρος έχει πολιτικές προτάσεις που αφορούν στους νέους, όπως η κοινωνική κατοικία, η αξιοκρατία κ.λπ., στο κίνημα συζητούν και για το Επικρατείας.

Πληροφορίες θέλουν να ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο μετά τη διάλυση της Βουλής και όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στις εκλογές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο θα είναι και οι δύο στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος και ο γραμματέας του Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής. Αν δεν υπάρξει κάποια «έκπληξη», ένας από τους δύο θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο και θα εκλεγεί. Το άλλο πρόσωπο θα είναι το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου ως υποψηφιότητα των Ελλήνων του εξωτερικού.

Σε τιμητική θέση, δεμ στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αείμνηστου αγωνιστή βουλευτή της ΕΔΑ, όπως και ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης, ενώ ακούγονται και τα ονόματα των οικονομολόγων Νίκου Χριστοδουλάκη και Ηλία Κικίλια.