Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Τράβις Κέλσι μπορεί να είναι ένας από τους πολύ καλούς και γνωστούς αθλητές του NFL, αλλά αν δεν υπήρχε η Τέιλορ Σουίφτ να κάνει σχέση μαζί του, θα τον ήξεραν στις ΗΠΑ μόνο και κατά βάση όσοι βλέπουν αυτό το ακατανόητο άθλημα. Η σχέση του με την Σουίφτ έχει ανεβάσει κατακόρυφα και τη δημοφιλία του και το κασέ του, με αποτέλεσμα ένα podcast που κάνει με τον αδερφό του, να φτάσει να πωληθεί για αστρονομικό ποσό.

Ο Τράβις Κέλσι και ο Τζέισον Κέλσι έχουν το podcast “New Heights with Jason & Travis Kelce” και υπέγραψαν μια συμφωνία με την Amazon και το στούντιο Wondery, που είναι για τα podcast, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και αποκλειστικότητα σε πωλήσεις από τις διαφημίσεις, αλλά και δικαιώματα διανομής ηχητικών αποσπασμάτων και βίντεο από τη Wondery, ενώ αγοράστηκαν και τα επεισόδια που έχουν ήδη γίνει.

Το podcast του συντρόφου της Τέιλορ Σουίφτ και του αδερφού του που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν μερικές εβδομάδες, είναι στην 3η του σεζόν και αντικείμενο συζήτησης είναι το NFL, αλλά και άλλα αθλήματα, ενώ υπάρχουν και συνεντεύξεις με συναθλητές των Κέλσι. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά podcast και τα δύο αδέρφια δήλωσαν, μέσω του εκπροσώπου τους Άαρον Ινς, «ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wondery για αυτό το νέο κεφάλαιο του podcast και προσδοκούμε να πάμε όντως σε νέα ύψη».

Η συμφωνία για το podcast εξασφαλίζει αποκλειστικότητα στην θυγατρική της Amazon και προσφέρει δυνατότητα σε όσους κάνουν συνδρομή στο Wondery+ να ακούνε νωρίτερα και χωρίς διαφημίσεις τα επεισόδια, αλλά το podcast θα παραμείνει διαθέσιμο ελεύθερα σε Spotify και Apple.

Αξίζει να αναφερθεί πως τον τελευταίο χρόνο έχει σημειωθεί μια μεγάλη έξοδος από το Spotify επιτυχημένων podcasts, για deals 100 και 125 εκατομμυρίων με άλλους παρόχους.

Όσο για τον Τράβις Κέλσι; Όσο είναι δίπλα στο χρυσωρυχείο που ονομάζεται Τέιλορ Σουίφτ, θα κερδίζει πολλά περισσότερα εκατομμύρια από αυτά που άξιζε πριν μας τον γνωρίζει η Τέιλορ Σουίφτ.

* Με πληροφορίες από το CNN

** Photo credits: Ezra Shaw/Getty Images