Έχουν περάσει 24 ώρες από το debate, το οποίο δεν έκανε και πολύ σοφότερους τους πολίτες για το ποιον θα ψηφίσουν και ποιον δε θα ψηφίσουν. Προσέφερε όμως για μερικές ώρες την αίσθηση του σούπερσταρ στους 6 πολιτικούς αρχηγούς, που το τελευταίο διάστημα, λόγω της περιοδείας τους, το έχουν συναντήσει αρκετές φορές. Ποτέ όμως σε αυτή τη συνθήκη, να τους περιβάλλουν δηλαδή ρεπόρτερ, κάμερες, φωτογράφοι και να γίνεται η νύχτα μέρα από τα φλας που ανάβουν.

Αγωνιωδώς περίμεναν οι δημοσιογράφοι την έξοδο των 6 πολιτικών αρχηγών σε μια προεκλογική περίοδο στην οποία τα πράγματα είναι μάλλον ήρεμα σε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης – τη εξαιρέσει της «βόμβας» του Ανδρουλάκη περί φυλακής – και είναι οι δημοσιογράφοι που το ζουν πιο έντονα.

Σε κάθε περίπτωση, θυμίζουν κάτι από Όσκαρ οι εικόνες από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Κάθε φορά που εξερχόταν, μετά το τέλος του debate, δημοσιογράφος ή πολιτικός αρχηγός, έπεφταν πάνω του σαν «αρπακτικά» οι ρεπόρτερ και έπαιρναν μπρος οι κάμερες. Οριακά δεν τους κάλυπταν, με τις εικόνες που ακολουθούν να λένε, όντως, 1.000 λέξεις!

* Photo credits: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης, Τατιάνα Μπόλαρη