Τη συστράτευση του καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε, την Πέμπτη (06/04), με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Στην ανάρτησή του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Ο διεθνούς φήμης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι – και επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίων σε Σικάγο, Νέα Υόρκη και Κύπρο – Γρηγόρης Γεροτζιάφας, συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίζω».

Ακόμα, την υποψηφιότητα και της Διάνας Βουτυράκου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην Δυτική Αττική ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του ανέφερε: «Η Διάνα Βουτυράκου είναι ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική».

Photo credits: Eurokinissi