Απόδραση στο Ντουμπάι έκαναν Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Και οι δύο ανέβασαν διάφορα στιγμιότυπα στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram από τις διακοπές τους, φέρνοντας το καλοκαίρι στο feed μας.

Ο frontman των Μελισσών πόζαρε στον φακό φορώντας ένα παντελόνι και ένα μαντήλι στο κεφάλι, γράφοντας στη λεζάντα «Habibi». 

Με τη σειρά της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε ένα κολάζ με φωτογραφίες όπου φοράει ένα πράσινο αμάνικο μπλουζάκι και με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλό κότσο.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Μάστορα και της Καληφώνη στα social media, ήταν στις 20 Φεβρουαρίου τότε που υπήρχαν ψίθυροι πως το ζευγάρι έχει χωρίσει. Το μοντέλο με αυτόν τον τρόπο διέψευσε τις φήμες, θέλοντας να δείξει πως οι δυο τους είναι μαζί και αγαπημένοι.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα: «Είμαστε υπέροχα»

Το γνωστό μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα για το Yes I Do Catwalk το βράδυ της Πέμπτης (23/3) στο MEC Παιανίας και αποκάλυψε ότι έχει στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον σύντροφό της με νυφικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας». Όσον αφορά τις φήμες ότι έχει χωρίσει με τον Χρήστο Μάστορα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα. Δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν να έχουμε χωρίσει πριν από λίγο καιρό».