Ο Zlatan Ibrahimovic είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον αθλητισμό που αποδεικνύει ότι ο πρωταθλητισμός, το υψηλό επίπεδο, δεν πάνε πάντοτε ανάλογα με την ηλικία. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Μια τέτοια είναι ο 40χρονος επιθετικός της Μίλαν που φροντίζει, όπως και ο Cristiano Ronaldo, να διατηρεί το σώμα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό σημαίνει διαφορετικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής ανάλογα με την ηλικιακή φάση, ώστε το σώμα να μπορεί να ανταποκριθεί.

Αν έχετε παρατηρήσει, ο Zlatan και ο Cristiano έχουν μειώσει τη μυϊκή τους μάζα αρκετά όσο μεγαλώνουν, ώστε να είναι λιγότερο το βάρος στο σώμα τους, άρα και η πίεση από κραδασμούς, συγκρούσεις και πτώσεις. Ο Σουηδός, που είναι και το επίκεντρο του θέματος, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μέρος του προγράμματος γυμναστικής του και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι των κοιλιακών.

Έχει τυλίξει τα πόδια του γύρω από έναν σάκο γυμναστικής, στέκεται ουσιαστικά στον αέρα και κάνει ανάποδους κοιλιακούς. Αυτό που παρατηρεί κανείς εύκολα, είναι ότι το σώμα του ξεχειλίζει από μυς σε κάθε σημείο και έχει κρατήσει το ποσοστό λίπους σε τρομερά χαμηλό αριθμό.