Η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης Χρηστίδου-Μαραντίνη αποτελεί κεντρικό θέμα σήμερα στις τηλεοπτικές εκπομπές και στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε τον δικηγόρο του τραγουδιστή, τον κ. Δημήτρη Δουλιώτη, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές κατατοπιστικές διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή της διατροφής από την πλευρά του εντολέα του.

Όπως εξήγησε ο κ. Δουλιώτης, υπήρξε μόνο μια χρονική περίοδος, στη διάρκεια της πανδημίας, στο ξεκίνημα της που ο Θοδωρής Μαραντίνης δε μπορούσε να εργαστεί, στο οποίο ο κ. Μαραντίνης δεν κάλυπτε πλήρως την διατροφή και είχε συμφωνηθεί με την πλευρά της κ. Χρηστίδου να δοθεί αυτό το ποσό σε βάθος χρόνου, όταν θα είχε και πάλι έσοδα ο τραγουδιστής. Και σύμφωνα με τον κ. Δουλιώτη, αυτό ήταν εν γνώσει της κ. Χρηστίδου. Όπως επίσης, ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν υπεύθυνος για την αποπληρωμή των διδάκτρων των παιδιών.

«Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί (έχει ασκηθεί έφεση) και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε.

Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου.

Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη».

Ο κ. Δουλιώτης αποκάλυψε επίσης πως οι δύο γιοι τους μένουν με τον μπαμπά τους τρεις από τις εφτά ημέρες της εβδομάδας. Άρα, επί της ουσίας, έχει συμφωνηθεί μια άτυπη συνεπιμέλεια. Είναι δε χαρακτηριστική η φράση του Λιάγκα πως «μας κάνει εντύπωση που αυτό το ζευγάρι που τα είχαν συμφωνήσει όλα, πήγαν στα δικαστήρια. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί όφειλε ο κ. Μαραντίνης να καταβάλλει διατροφή, αφού στην ουσία είχαν συνεπιμέλεια».

https://www.youtube.com/watch?v=jKKWrwoZXpw

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στάθηκαν σε ένα άλλο σημείο που αφορά στην περίοδο του χωρισμού της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή. Σύμφωνα με την εκπομπή και όσα είπε στο δικαστήριο η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης πήγε στο σπίτι της έναν χρόνο μετά τον χωρισμό, και ζήτησε να πάρει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Christian Bale: Περιγράφει τη στιγμή που ο σκηνοθέτης του American Hustle έγινε λεκτικά βίαιος προς την Amy Adams και μπήκε στη μέση

Love Island ήταν και (θα) πάει; Σκέψεις στον ΣΚΑΪ να το τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα

Ο Billy Eichner ζητά από το Χόλιγουντ να του υποκλιθεί επειδή η ταινία του έχει αποκλειστικά LGBTQI καστ