Είναι επίσημο, ο σκοτεινός ιππότης που υποδύθηκε με επιτυχία ο Robert Pattinson επιστρέφει! Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του CinemaCon της Warner Bros. επιβεβαιώθηκε ότι το The Batman 2, το sequel της ταινίας που «έσπασε τα ταμεία» τον περασμένο Μάρτιο έρχεται, με τον σκηνοθέτη Matt Reeves ξανά στα ηνία.

Ο Reeves ανέφερε στο CinemaCon ότι είναι ενθουσιασμένος να επιστρέψει στον κόσμο του Batman αλλά δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες όπως το πότε θα επιστρέψει ο Bruce Wayne στην μεγάλη οθόνη ή ποιοι ηθοποιοί εκτός από τον Pattinson θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Το The Batman έκανε την πρεμιέρα του τον περασμένο Μάρτιο μετά από αρκετές αναβολές λόγω Covid-19 και έκανε το καλύτερο άνοιγμα στο Box Office για το 2022 με $758 εκατομμύρια σε έσοδα, παγκοσμίως. Εκτός όμως από τον αριθμό εισιτηρίων, το The Batman απέσπασε θετικές αξιολογήσεις από κοινό και κριτικούς. Οι θετικές κριτικές ξεχώρισαν την απεικόνιση του Gotham από τον Reeves ως μία σκοτεινή και διεφθαρμένη πόλη ενώ πολλοί μιλούν και για την επιτυχημένη ερμηνεία του Robert Pattison ως έναν πιο βασανισμένο Bruce Wayne.

Τι θα δούμε στο sequel του Batman παραμένει μυστήριο, όμως έχουμε ήδη μία ιδέα από την post credit σκηνή της ταινίας όπου είδαμε τον Joker του Barry Keoghan. Η Warner Bros. έχει παραμείνει «σιωπηλή» πάνω στο θέμα. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έρχεται μία spin-off σειρά η οποία θα αφορά τον χαρακτήρα του Penguin τον οποίον υποδύθηκε στην ταινία ο Colin Farrel και θα κυκλοφορήσει στο HBO Max.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

The Batman: O σκηνοθέτης του εξηγεί την σκηνή του The Riddler με τον Joker – Ποια η σημασία της

The Batman: Δημοσιεύτηκε κομμένη σκηνή με τον νέο Joker και προκαλεί διαδικτυακό πανζουρλισμό