Τα 90 εκατομμύρια δολάρια που δαπάνησαν για το budget της ταινίας πάνε χαμένα, καθώς η Warner Bros. αποφάσισε να ακυρώσει εντελώς την κυκλοφορία της ταινίας Batgirl του DCEU.

Ενώ ο στόχος της εταιρίας παραγωγής ήταν να κυκλοφορήσει την ταινία στο HBO Max αλλά ίσως όχι στους κινηματογράφους, τελικά δεν θα γίνει τίποτα από τα δύο και το project μπαίνει οριστικά «στο ράφι».

O λόγος; Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας-κολοσσού ήταν ότι «αλλάζει την στρατηγική της σχετικά με τις ταινίες της DC». Ταυτόχρονα, ανέφεραν στην ανακοίνωση ότι η απόφαση δεν έχει να κάνει με την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Leslie Grace ως Barbara Gordon (Batgirl) η οποία όπως τόνισαν «είναι εξαίρετη ηθοποιός».

Οι fans της DC περίμεναν πως και πως το συγκεκριμένο project καθώς θα βλέπαμε και την επιστροφή του Michael Keaton ως Batman. Εκτός από τον θρυλικό ηθοποιό -και έναν από τους Batman- θα είχαμε και την επιστροφή του J.K. Simmons ως αρχηγό της αστυνομίας Jim Gordon ενώ τον ρόλο του «κακού», του βασικού ανταγωνιστή της ταινίας είχε αναλάβει ο Brendan Frasier ως Firefly.

Εκτός από την επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros., το The New York Post αναφέρει ότι μέσα στους λόγους που αποφασίστηκε να πεταχτεί «στα σκουπίδια» η ταινία είναι ότι… «δεν σώζεται». Όσοι παρευρέθηκαν στα test screenings ανέφεραν ότι η ταινία ήταν πολύ κακή, σε σημείο που ούτε μερικά ενδεχόμενα re-shoots δεν θα την διόρθωναν.

Έτσι, θα μπει στην ιστορία ως μία ταινία σχεδόν ολοκληρωμένη μεν, ακυκλοφόρητη δε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Συνεχίζεται η πτώση της DC – Άλλες δύο τηλεοπτικές σειρές της ακυρώνονται | intronews.gr

Leonardo diCaprio και Martin Scorsese ετοιμάζουν πολλά υποσχόμενη ταινία για λογαριασμό του Apple TV | intronews.gr

Δε μας έφτανε το Creed, τώρα θα έχουμε και spin-off για τον Ivan Drago | intronews.gr