Αβέβαιο το μέλλον του Ezra Miller στην Warner Bros. μετά την παρεκκλίνουσα συμπεριφορά που έχει παρουσιάσει τους τελευταίους μήνες. Αφού συνελήφθη και κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος, παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει «περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας». Έκτοτε, όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με την επερχόμενη ταινία της DC «The Flash», όπου ο 30χρονος υποδύεται τον ομώνυμο κεντρικό ήρωα.

Μετά τις περιπέτειες του με τον νόμο, κανονίστηκε ένα ραντεβού με τα «κεφάλια» της Warner Bros. μεταξύ εκείνων, του Miller και του μάνατζέρ του Scott Metzger.

Το Miller, το οποίο χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες they/them καθώς αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary συναντήθηκε με τον Michael De Luca και την Pamela Abdy, πρόσωπα-κλειδιά στην Warner Bros και συζήτησαν όχι μόνο τι θα γίνει με το επερχόμενο The Flash’s που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου του 2023 αλλά και για την αρνητική προσοχή που έφερε ο ηθοποιός. Ο ίδιος φαίνεται να απολογήθηκε και συνεχίζει να διατηρεί τον ρόλο του στην ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει κανονικά παρά την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του εκτός δουλειάς.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε να ζητήσει βοήθεια ειδικών μετά την προειδοποίηση των παραγωγών της ταινίας ότι τους πέρασε από το μυαλό να ακυρώσουν εντελώς την πρεμιέρα της ταινίας, όπως έκαναν με το Batgirl, για λόγους όμως που δεν έχουν γίνει γνωστοί στο κοινό.

Μετά από τα μπλεξίματα του με τον νόμο, δικαιολογεί την θέση του, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει «περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας», για τα οποία δέχεται τη βοήθεια ειδικού. Σε μια δήλωση που έκανε ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Variety, ο ηθοποιός ζητάει συγγνώμη σε όσους «ανησύχησαν» ή «ταράχτηκαν» από τις παραβατικές πράξεις του.

Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα με το ραντεβού του Ezra Miller με τους executives, έγιναν και ειδικές προβολές του ακυρωμένου Batgirl ως «κηδεία» της ταινίας που δεν θα δει ποτέ κανείς εκτός από το προσωπικό της Warner Bros.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Ξανά στα charts η Britney Spears με το νέο της τραγούδι – Γιορτάζει γυμνή την επιτυχία του

Η 10χρονη κόρη της Kourtney Kardashian ανέβασε makeup tutorial και το διαδίκτυο έγινε έξαλλο

«Με λίγη φέτα όλα γίνονται καλύτερα» γράφουν οι New York Times και μοιράζονται λαχταριστή συνταγή